Belg (45) verdronken op vakantie in Kroatië, vermoedelijk gevolg van zeeziekte

Een 45-jarige Belg is overleden terwijl hij op zijn vakantie in Kroatië aan het zwemmen was, dat meldt La Capitale. De man verdween plotseling uit het oog van zijn vrouw en twee kinderen.

 

Meer krantenkoppen in België

Voka lanceert aanbevelingen voor lokale besturen van Ieper, Poperinge en Veurne

Met de verkiezingen in zicht legt Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen nog eens de vinger op de economische wonden via hun regiodeals. In de Westhoek zijn dat mobiliteit, de arbeidsmarkt, ruimte om te ondernemen en de braindrain. Voor Ieper, Veurne en Poperinge hebben voorzitters Callens en De Brabandere specifieke aanbevelingen
The post Voka lanceert aanbevelingen voor lokale besturen

Lees meer »

Stefan Vandewalle nieuwe voorzitter van VT Merlo Lendelede: “Familiale club blijven en verder investeren in de jeugd”

VT Merlo Lendelede heeft een nieuwe voorzitter. Stefan Vandewalle, bekend als fietsenhandelaar in het dorp, rolde door zijn kinderen in de volleybalwereld en was ook al drie jaar actief binnen het bestuur. “We willen een familiale club blijven waar iedereen zich amuseert. En we trekken volop verder de kaart van de jeugd.”
The post Stefan Vandewalle nieuwe voorzitter van

Lees meer »

Speelkar en Babbelcaravan naar Zarren

Na heel wat geslaagde passages op verschillende locaties in Kortemark trekken de Speelkar en de Babbelcaravan dit najaar naar Zarren. Je vindt ze op woensdag 25 september, woensdag 9 en woensdag 23 oktober in de Koordhoekwijk. “Dit gebeurt in samenwerking met LDC De Wimperlinde, vzw ‘t Schoederkloptje en Saamo, een organisatie die sociale uitsluiting wil
The post Speelkar en

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische rivale Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten op zijn socialemediaplatform Truth Social.

Lees meer »

Twintiger die studio in brand stak met taalcursus riskeert alsnog 37 maanden effectief: “Hij is met de noorderzon verdwenen”

Een 24-jarige Afghaan riskeert alsnog 37 maanden effectieve celstraf voor brandstichting in zijn studio in Brugge. S.S. kreeg zijn straf destijds deels met uitstel opgelegd, maar hij leefde de voorwaarden niet na.
The post Twintiger die studio in brand stak met taalcursus riskeert alsnog 37 maanden effectief: “Hij is met de noorderzon verdwenen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Erpe-Mere laat kadavers van besmette konijnen liggen in recreatiedomein Steenberg: “Waardevolle voedselbron voor andere dieren”

Erpe-Mere haalt de kadavers van besmette konijnen in het recreatiedomein Steenberg enkel op als er hinder is voor bezoekers. "De kadavers dienen als waardevolle voedselbronnen voor andere dieren", klinkt het bij de gemeente. Heel wat wilde konijnen zijn er besmet met het virus myxomatose. De ziekte is niet gevaarlijk voor mensen of andere dieren, toch raadt de gemeente bezoekers aan

Lees meer »