BS Geluveld wil zichzelf tijd geven om te bouwen

BS Geluveld kon zich vorig jaar niet redden in tweede provinciale. Met de komst van heel wat nieuwe spelers en de opstart van een B-elftal maken ze zich in Geluveld klaar om mee te strijden bovenaan in derde provinciale.

De club stelde afgelopen weekend hun spelerskern voor dit seizoen voor, waarna een eerste oefenwedstrijd volgde. Coach Lieven Dheedene is alvast tevreden over de start van de voorbereiding. “We hebben de voorbereiding gestart op 14 juli, dus we zijn al even bezig.”

“Er zijn telkens veel aanwezigen op training, al missen we natuurlijk wel nog enkele jongens door de vakantieperiode. We zijn aan het toewerken naar de start van de competitie, met afgelopen weekend een oefenwedstrijd tegen een heel sterke tegenstander als Boezinge. Het was een leuke oefenwedstrijd waarin we wisten dat we veel achter de bal gingen moeten lopen.”

Voor Geluveld staat er komend weekend al een eerste wedstrijd met inzet op het programma. Zondag speelt het voor de beker van West-Vlaanderen tegen Jong Helkijn. Iets waar de coach onmiddellijk naar uitkijkt.

“Ik speel niet graag wedstrijden zonder inzet. Ik wil altijd gaan om te winnen en wil altijd zoveel mogelijk uit een wedstrijd halen. Uiteraard is de competitie het belangrijkste, maar ik zou het toch leuk vinden mochten we nog een ronde verder kunnen gaan in de beker”, gaat de Ruddervoordenaar verder. Ondanks het feit dat Blue Star een reeks zakte, is het hoofddoel van dit seizoen volgens Lieven zeker niet om onmiddellijk weer over te gaan.

Eindrondeticket

“Ons seizoen zal geslaagd zijn als we de top vijf halen en een eindrondeticket in de wacht kunnen slepen. Vorig jaar waren we de laatste in derde, dus we zijn terecht gedegradeerd. Daarnaast zijn er heel veel nieuwe jongens bijgekomen.”

“Het bestuur en ikzelf hebben de belofte naar elkaar gemaakt dat we voor lange tijd met elkaar willen doorgaan. Ik wil ons dus gerust nog een overgangsjaar gunnen om toe te werken naar volgend seizoen. Al zullen we de kans uiteraard niet laten liggen, mocht ze zich dit jaar al aandienen”, besluit de leerkracht wiskunde en fysica aan het VTI van Brugge.

Nieuwkomers

De nieuwkomers heten Amaury Rodriguez Da Silva (Geluwe), Valentin Rodriguez Da Silva (Geluwe), Karsten Delrue (Bissegem), Koami Thomas Gavi (WS Lauwe), Baptiste Houllier (WS Lauwe), Guillaume Houllier (Bissegem), Torres De Bel (Wevelgem City), Simon Viaene (Moorsele), Arthur Vanhoucke (Racing Lauwe) en Kiandro Declercq (Zwevezele).

(BP)

The post BS Geluveld wil zichzelf tijd geven om te bouwen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Kampioenen bij OKRA Bavikhove gevierd

Bij OKRA Bavikhove werden de kampioenen van de kaarters, de teerlingbak en de sjoelbak gevierd. Hubert Lernout werd kampioen bij de herenkaarters, gevolgd door Hugo Pattyn en Marion Tytgat. Bij de dames won Chantal Verhulst gevolgd door Marie-Claire Coppens en Gaby Piepers. Bij de teerlingbak ging Jenny Lernout met de titel lopen gevolgd door Marie-Madeleine
The post Kampioenen bij

Lees meer »

Wie vermoordde Heidi Reyntjens, die mentale beperking had? Zus Inge en haar ex-lief gaan allebei voor vrijspraak op assisenproces

Zowel Inge Reyntjens als haar ex-lief Daisy zullen volgende week de vrijspraak vragen voor de moord op Inges zus Heidi Reyntjens, die in april 2019 stierf nadat ze ’s nachts in het kanaal Dessel-Schoten was geduwd. “Inge stond onder druk door de berichten die Daisy haar al sinds 2016 stuurde. Ze heeft Heidi geduwd uit frustratie, maar probeerde haar zus

Lees meer »

Spegelaere Supermarkten wint ‘Food Retail Personality’

Op dinsdag 10 september 2024 heeft Spegelaere Supermarkten tijdens de ‘Food Personality Awards’ in Avelgem de felbegeerde titel ‘Food Retail Personality’ in de categorie Food Retail gewonnen. Deze erkenning markeert een mijlpaal in de 60-jarige geschiedenis van het familiebedrijf, dat uitgroeide van een bescheiden lokale supermarkt tot een pionier op het gebied van winkelbeleving en duurzaamheid.
The post Spegelaere

Lees meer »

CD&V Heuvelland lanceert toekomstplan voor de komende tien jaar

CD&V presenteerde vandaag zijn toekomstplan voor Heuvelland. In aanloop naar de verkiezingen natuurlijk, maar men wil toch nog een stapje verder gaan. “Dit is een visie op lange termijn”, zegt lijsttrekker Nathan Duhayon, “die al onze dorpen voorbereidt op de toekomst.”
The post CD&V Heuvelland lanceert toekomstplan voor de komende tien jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »