Billy Ray Cyrus in opspraak na scheldtirade tegen ex-echtgenote: “Zijn hele familie keurt het af”

Countryzanger Billy Ray Cyrus (62), de vader van popzangeres Miley, is in opspraak gekomen vanwege een gelekte audio-opname. Daarop is te horen hoe hij zijn ex-echtgenote, Firerose (37), de huid vol scheldt. Hoewel de hele familie Cyrus met elkaar in vete ligt, zijn ze het over één ding eens: “Dit kan niet.” 

Meer krantenkoppen in België

Diepvriesbedrijf Crop’s uit Ooigem breidt uit in VS: “Dat is ook goed nieuws voor de fabrieken in België’

Het bedrijf Crop’s, met hoofdzetel in Ooigem, is gespecialiseerd in diepvriesgroenten en -fruit en kant-en-klaarmaaltijden en slaat nu een slag in de Verenigde Staten. Het neemt de diepvriestak over van voedingsbedrijf National Cortina. “Dat is goed nieuws voor onze fabrieken”, luidt het.
The post Diepvriesbedrijf Crop’s uit Ooigem breidt uit in VS: “Dat is ook goed nieuws voor de

Lees meer »

Meubelen & Keukens Crack viert gouden jubileum: “De werklust van iedereen heeft Crack groot gemaakt”

Stichter en sportmecenas André Ollevier mag dan wel drie jaar geleden overleden zijn, met een groot portret was hij wel prominent aanwezig op de viering van 50 jaar Meubelen & Keukens Crack. Een halve eeuw van ups-and-downs, maar ook van groei en innovatie.
The post Meubelen & Keukens Crack viert gouden jubileum: “De werklust van iedereen heeft Crack groot

Lees meer »

Verdachte van steekpartij in Oostende geïdentificeerd

In het onderzoek naar een steekpartij in juli 2023 in Oostende is een verdachte geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 41-jarige man uit Nieuwpoort werd neergestoken toen hij drugs wilde kopen van een vermoedelijk Nederlandse dealer.

Lees meer »

Megatsunami schudt aarde negen dagen door elkaar

Een gigantische aardverschuiving en daaropvolgende megatsunami op Groenland heeft de aarde vorig jaar negen dagen lang doen trillen. Dat hebben Belgische wetenschappers ontdekt. Hun bevindingen zijn nu gepubliceerd in het gereputeerde vakblad Science.

Lees meer »

“Het mysterie van de zwarte weduwe wordt ontrafeld”: Vicky Borrey lanceert psychologische thriller ‘Zwarte weduwe’

Eind vorig jaar lanceerde Vicky Borrey haar debuutroman ‘Liefde in rood-wit-blauw’. Nu lanceert de Oostkampse al haar tweede roman. ‘Zwarte weduwe’ is een psychologische thriller die het verhaal vertelt van Julia, een succesvolle zakenvrouw die weinig geluk kent in de liefde. “Het perfecte verhaal voor de liefhebbers van spanning en romantiek”, aldus de auteur die in het dagelijkse leven leerkracht

Lees meer »

Kustredders moesten opvallend meer tussenkomen bij ernstige incidenten afgelopen zomer

De redders aan de kust zijn opvallend meer moeten tussenkomen bij ernstige incidenten afgelopen zomer. Dat blijkt woensdag uit cijfers van de Intercommunale Kustreddingsdienst West-Vlaanderen (IKWV). De redders moesten onder meer verschillende keren tussenkomen voor zwemmers in moeilijkheden. Zowel in Oostende als in Blankenberge kwamen afgelopen zomer zwemmers om het leven.
The post Kustredders moesten opvallend meer tussenkomen bij

Lees meer »

Trump weigert tweede debat met Harris

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is niet van plan om deel te nemen aan een tweede debat met zijn Democratische rivale Kamala Harris. Dat laat hij donderdagavond weten op zijn socialemediaplatform Truth Social.

Lees meer »

VS-experte over de eerste ontmoeting tussen Kamala Harris en Donald Trump: “Een fout kan haar campagne dodelijk treffen”

Donald Trump en Kamala Harris hebben elkaar nooit voorheen persoonlijk ontmoet. Straks staan ze voor het eerst op hetzelfde podium voor hun eerste en waarschijnlijk enige debat. De regels zijn dezelfde als tijdens het Trump/Biden-debat: geen publiek in de zaal, microfoons worden uitgeschakeld bij de kandidaat die niet aan het woord is en antwoorden — die ze niet konden voorbereiden

Lees meer »