LIVE CAGE WARRIORS. Kijk vanavond als HLN-abonnee naar het spektakel in Manchester, ontdek hier het programma

De Cage Warriors zijn vanavond opnieuw aan zet. In de Engelse stad Manchester staan verschillende kampen op het programma. Bij HLN zit u op de eerste rij om al het spektakel live te bekijken, inclusief commentaar! De uitzending start om 21u30. 

Meer krantenkoppen in België

Toestand van Franse serieverkrachter Dominique Pelicot “verergerd”, keert “in het beste geval pas maandag” terug naar rechtbank

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pelicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal “in het beste geval” pas maandag voor de strafrechtbank van Vaucluse kunnen verschijnen. De man is al drie dagen op rij ziek en afwezig en zijn toestand is nog “verergerd”, meldt de voorzitter van het hof, Roger Arata.

Lees meer »

Vlaams formateur Diependaele (N-VA) wil morgen samenzitten met CD&V en Vooruit

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) heeft de drie partijen die onderhandelen over een Vlaamse regering (N-VA, Vooruit en CD&V) donderdag uitgenodigd voor een overleg in de centrale werkgroep, met de drie partijen samen dus. CD&V en Vooruit hebben telefonisch ook aangegeven dat ze daartoe bereid zijn. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

“Een schande”: Cesar Casier neemt het op voor Conrad Janssens na pijnlijke opmerkingen in ‘Celebrity Klopjacht’

Het nieuwe seizoen van het Play4-programma ‘Celebrity Klopjacht’ veroorzaakt nu al ophef. Zo krijgen Cesar Casier (36) en Conrad Janssens (22), zoon van ex-Miss België Ilse De Meulemeester (53) en zakenman Glenn Janssens (50), het zwaar te verduren, schrijft ‘TV Familie’. En dan vooral vanwege de pijnlijke uitspraken die de speurders in het programma over het koppel deden. “We zijn

Lees meer »

Deken Geert Morlion verhuist naar Rome: “Het is onverwacht, maar ik kijk ernaar uit”

Geert Morlion, huidig deken van Kortrijk, wordt vanaf 1 januari 2025 rector van het Belgisch College Pontificio Collegio Belga, in Rome en dat voor een periode van vijf jaar. Morlion werd voorgedragen door de Belgische bisschoppen. “Ik had het niet verwacht.”
The post Deken Geert Morlion verhuist naar Rome: “Het is onverwacht, maar ik kijk ernaar uit” appeared first

Lees meer »

Daar is opnieuw het plan om al uw berichten te scannen

Het omstreden EU-voorstel om alle chatgesprekken door te lichten op zoek naar beelden van kindermisbruik, staat weer op de agenda. In de herwerkte versie gaat het vooral over een scan van reeds bekende beelden. Voor nieuw materiaal moet de technologie “nog worden ontwikkeld”.

Lees meer »

Alec Segaert realiseert betere tijd dan elitekampioen Affini op EK tijdrijden: “Hij had hier kunnen winnen bij de profs”

Een opvallende vaststelling woensdag na de Europese kampioenschappen tijdrijden in Limburg: beloftekampioen Alec Segaert realiseerde een tijd die sneller was dan elitekampioen Edoardo Affini. “Samen met vele anderen vind ik dat Alec gewoon bij de elite had moeten rijden”, zei eliterenner Victor Campenaerts, niet alleen landgenoot van Segaert, maar ook ploeggenoot bij Lotto Dstny.
The post Alec Segaert realiseert

Lees meer »

Afgestudeerden landbouwonderwijs houden reünie in Zandberghoeve

Een groep klasgenoten uit het landbouwonderwijs in Oedelem heeft 40 jaar na afstuderen een reünie georganiseerd. De 34 afgestudeerden kwamen samen in de Zandberghoeve in Oedelem voor een gezellige namiddag met een heerlijk feestmaal. “Het had wat voeten in de aarde, want we hadden bijlange niet van iedereen het adres. Op basis van een klasfoto
The post Afgestudeerden landbouwonderwijs

Lees meer »