Prins Laurent klaagt dat zoon geen vakantiejob mag doen: “Mensen zullen me weer een zeurpiet vinden”

“Mensen zullen me weer een zeurpiet vinden”, zegt prins Laurent. Maar hij heeft reden tot klagen, zo vindt hij zelf. “Ik wil werken maar ik mag niet. Zelfs mijn zoon kan geen vakantiejob doen door onze status.” De prins zal zondag op de Nationale Feestdag het defilé bijwonen, zegt hij. Maar zonder zijn vrouw Claire.

 

Meer krantenkoppen in België

Team Fischer start wekelijkse groepsloop in Kortrijk: “Dag beginnen met een goed gevoel”

Onder begeleiding van Gilles Coigné (37) ging afgelopen weekend een loopclub van start in Kortrijk. “Een sociaal gebeuren waarbij we elke zondagvoormiddag een rustig loopje doen van ongeveer 10 kilometer, langs de mooiste plekjes van Kortrijk.”
The post Team Fischer start wekelijkse groepsloop in Kortrijk: “Dag beginnen met een goed gevoel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noord-Korea plant uitbreiding van nucleair arsenaal

Pyongyang gaat zijn kernwapenarsenaal uitbreiden, heeft de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un maandag gezegd in een toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag. Dat bericht het staatspersbureau KCNA dinsdag. “Het beleid om de nucleaire strijdkrachten op te bouwen door het aantal kernwapens exponentieel te doen stijgen zijn we nu perfect aan het uitvoeren”, zei Kim.

Lees meer »

Amerikaanse buitenlandminister Blinken waarschuwt dat Iran ballistische raketten heeft geleverd aan Rusland: “Bedreiging voor heel Europa”

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken beschuldigt Iran er dinsdag van raketten aan Rusland te hebben geleverd om Oekraïne “in de komende weken” aan te vallen. “Dit vormt een bedreiging voor heel Europa” en toont volgens Blinken aan hoe de “destabiliserende invloed van Iran tot ver buiten het Midden-Oosten reikt”, luidt het op een persconferentie in Londen.

Lees meer »

“Staat de wodka koud?” Enkele uren later reed een dronken Youri H. (35) Francis (16) dood: hij riskeert negen jaar cel

Youri H. (35), die op 1 augustus 2022 de 16-jarige Francis op zijn fiets doodreed in Temse, riskeert daarvoor negen jaar cel. “Ik weet niets meer van die avond”, herhaalde de beklaagde meermaals. “Laf en egoïstisch”, zo omschreef de procureur zijn gedrag. “U dronk zich doelbewust lazarus en maakte van uw wagen zo een moordmachine.”

Lees meer »