Zeven doden, onder wie drie kinderen, bij brand in Nice: speurders gaan uit van kwaad opzet

Afgelopen nacht is brand uitgebroken op de zevende verdieping van een flatgebouw in Nice. Zeven mensen zijn om het leven gekomen, onder wie drie kinderen. Dat melden Franse media.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK LIVE. Bedrijvige Evenepoel toont zich, Govekar wint slotrit – Kijk hier naar de nabeschouwing van Tour of Britain!

Zonder een onfortuinlijke Magnier, zag Evenepoel in de slotetappe van de Tour of Britain zijn kans. Maar ondanks veelvuldige pogingen raakte de olympische kampioen niet weg. In de onvermijdelijke massasprint was de Sloveen Govekar de snelste. Kijk hieronder naar de nabeschouwing van de Britse rittenkoers, met deskundig commentaar van Michel Wuyts. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar

Lees meer »

“We spelen in op de vraag”: bekende slager Hendrik Dierendonck uit Koksijde opent eerste winkel in Wallonië

Nadat slager Hendrik Dierendonck de familiezaak in 2006 overnam van zijn ouders, breidden ze de voorbije jaren alsmaar verder uit. Dat resulteert nu in een zesde winkel, de eerste in Wallonië. Vanaf 15 september kan je de producten van Dierendonck ook in Waterloo terugvinden.
The post “We spelen in op de vraag”: bekende slager Hendrik Dierendonck uit Koksijde opent

Lees meer »

Vernieuwde aanpak van de taalopleiding bij Vives Brugge

De opleiding Business & Languages aan Vives Brugge werd voor het komende academiejaar grondig herzien. Studenten kunnen nu zelf kiezen welke vreemde talen ze willen studeren, met een grotere focus op praktijkgerichte projecten en de integratie van artificiële intelligentie (AI) in het curriculum.
The post Vernieuwde aanpak van de taalopleiding bij Vives Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wordt je voorschot straks automatisch aangepast? Dit zijn de federale onderhandelaars van plan met je energiefactuur

Energieleveranciers verplichten je voorschotfactuur automatisch aan de actuele elektriciteits- en aardgasprijs aan te passen. Dat is wat ze willen, de partijen die onderhandelen over een federale regering (N-VA, MR, Vooruit, Les Engagés en CD&V). Zo behoren torenhoge eindfacturen of grote terugbetalingen tot het verleden. HLN kon de laatste onderhandelingsnota over het thema energie inkijken: dit willen ze allemaal veranderen aan

Lees meer »

Loro Piana, peperdure en discrete luxe uit Italië, nu ook bij ons te koop: “Opvallende logo’s? Dat is iets voor de nouveaux riches”

Loro Piana is het meest exclusieve modemerk ter wereld en sinds deze week is de damescollectie te koop in ons land. Nooit van gehoord? Logisch, het merk houdt zich bewust low profile – geen logo’s, geen opzichtige designs – en het is net die discretie die door de superrijken wordt omarmd. Toch hangt er een zwart randje aan het modemerk

Lees meer »

Rusland houdt uitzonderlijk grote marineoefening, China doet mee

Rusland is begonnen aan de grootste marineoefening in meer dan dertig jaar. Dat heeft president Vladimir Poetin dinsdag gezegd in een televisietoespraak en is ook te zien op beelden gedeeld door het Russische ministerie van Defensie. Volgens het ministerie zijn er meer dan 400 schepen en onderzeeboten betrokken op verschillende zeeën. China oefent mee in de Zee van Japan.

Lees meer »

Optredens, kinderanimatie en barbecue: benefiet ‘Hoegaarden on Fire’ zamelt geld in na verwoestende brand in sporthal

Om Hoegaardse verenigingen die getroffen zijn door de brand in de sporthal te ondersteunen, vindt vandaag het benefiet ‘Hoegaarden on Fire’ plaats. Met optredens, kinderanimatie en een barbecue hopen de organisatoren zoveel mogelijk geld in te zamelen. "We willen niet dat het verenigingsleven in Hoegaarden op zijn gat valt", zegt organisator Walter Ginckels.

Lees meer »