Man van 50 bekent moord op 71-jarige op carpoolparking in Oelegem

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Verkoop tweedehandswagen in Menen loopt uit de hand: “Plots stond koper in mijn garage”

De verkoop van een tweedehandsvoertuig draaide voor een 49-jarige man uit Menen uit op een dagvaarding voor de rechtbank. Eén van de geïnteresseerde kopers kreeg immers een pak voor de broek. “Wat moest ik doen? Ik kreeg schrik”, aldus de Menenaar.
The post Verkoop tweedehandswagen in Menen loopt uit de hand: “Plots stond koper in mijn garage” appeared first

Lees meer »

Erpe-Mere laat kadavers van besmette konijnen liggen in recreatiedomein Steenberg: “Waardevolle voedselbron voor andere dieren”

Erpe-Mere haalt de kadavers van besmette konijnen in het recreatiedomein Steenberg enkel op als er hinder is voor bezoekers. "De kadavers dienen als waardevolle voedselbronnen voor andere dieren", klinkt het bij de gemeente. Heel wat wilde konijnen zijn er besmet met het virus myxomatose. De ziekte is niet gevaarlijk voor mensen of andere dieren, toch raadt de gemeente bezoekers aan

Lees meer »

Brusselse gezinnen doen het steeds vaker zonder auto

Meer dan een kwart van de gezinnen in België (27,6 procent) had geen eigen auto in 2023. In Brussel is dat zelfs meer dan de helft, terwijl de Vlaamse huishoudens net het vaakst wel één of meer auto’s hebben. Dat blijkt uit gegevens van het Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer

De nieuw opgerichte lokale afdeling van Vlaams Belang in Hooglede-Gits trekt met een (onvolledige) lijst van dertien namen naar de kiezer. “We hebben de ambitie om een positieve verandering teweeg te brengen voor de lokale gemeenschap”, aldus lijsttrekker Alexander Vandemaele.
The post Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer appeared first on KW.be.

Lees meer »