Sinds Nonkels heeft Kim nog meer bekijks als ze op wandel gaat met haar naaktkat Pi: “Ze heeft meer kleren dan ik”

Kim kan geen blokje om met haar kat zonder aangesproken te worden, zeker sinds Nonkels. ‘Kijk daar, het is Monnietje’, zeggen ze dan. Geen wonder, de zesjarige Pi heeft meer allure dan een Hollywoodster met haar rugzakjes, zonnehoedjes en vleermuisvleugels. “Ik heb altijd gezegd dat ik erover ging gaan als ik een kat had”, lacht haar baasje.

 

Meer krantenkoppen in België

Verschillende doden bij Israëlische aanvallen in Syrië

Er zijn zeker 14 doden gevallen na Israëlische luchtaanvallen in Syrië, volgens gegevens van het officiële persagentschap Sana. Er vielen ook 43 gewonden. De aanvallen waren gericht tegen 5 militaire sites in het centrum van het land, waaronder een wetenschappelijk onderzoekscentrum.

Lees meer »

Ook zaterdag nog evacuatievluchten in Zwitserse vallei: toeristen betalen 150 euro voor redding per helikopter

De Zwitserse autoriteiten blijven helikopters inzetten voor de 2.200 toeristen die vastzitten in de Saas-vallei in het Zwitserse kanton Wallis. In de nacht van woensdag op donderdag veroorzaakte noodweer verschillende aardverschuivingen, waardoor rotsblokken terechtkwamen op de hoofdweg naar het dal. Zowat 250 mensen werden vrijdag al met een helikopter uit de vallei geëvacueerd.

Lees meer »