Trumps MAGA-beweging heeft een kroonprins

20:01 De keuze van Donald Trump, favoriet om de volgende Amerikaanse president te worden, voor J.D. Vance als running mate is een duidelijk politiek signaal. De radicale neofiet geldt plots als een van de i… 

Meer krantenkoppen in België

Duizenden gedupeerden, ook uit ons land, dagen Nederlands fietsmerk Babboe voor rechter

Het Nederlandse advocatenkantoor Birkway begint namens zeker 14.000 gedupeerden uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Duitsland een rechtszaak tegen het de Nederlandse fabrikant van bakfietsen Babboe. Dat maakte advocaat Quirijn Bongaerts bekend in het televisieprogramma Radar. Met de claim wil het kantoor dat de gedupeerden een schadevergoeding krijgen voor de onveilige fietsen van Babboe.

Lees meer »

Vlaanderen komt met plan om aantal baanvakken op viaduct E17 naar centrum Gent te halveren: “Dit is onmiddellijk uitvoerbaar”

Het Agentschap Wegen en Verkeer heeft een mobiliteitsstudie uitgevoerd over de afbouw van de B401, het viaduct dat de E17 naar het centrum van Gent leidt. Er lagen verschillende scenario’s op tafel, onder meer de sluiting van het viaduct. Dat lijkt op korte termijn niet mogelijk, een afbouw van het aantal rijstroken van 2 naar 1 in beide richtingen zou

Lees meer »

Sint-Kruis maakt zich op voor een druk kermisweekend

Tijdens het weekend van 14 en 15 september viert Sint-Kruis naar jaarlijkse traditie zijn Sint-Kruis kermis. Voorzitter Seraphin Bouuaert en zijn nieuwe ploeg slaagden erin om alle standen voor rommelmarkt en straatfeest ingevuld te krijgen.
The post Sint-Kruis maakt zich op voor een druk kermisweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meubelen & Keukens Crack viert gouden jubileum: “De werklust van iedereen heeft Crack groot gemaakt”

Stichter en sportmecenas André Ollevier mag dan wel drie jaar geleden overleden zijn, met een groot portret was hij wel prominent aanwezig op de viering van 50 jaar Meubelen & Keukens Crack. Een halve eeuw van ups-and-downs, maar ook van groei en innovatie.
The post Meubelen & Keukens Crack viert gouden jubileum: “De werklust van iedereen heeft Crack groot

Lees meer »

Reus wordt opgenomen in archieven Univers des Géants: “Judokus is blijkbaar een oude en waardevolle reus”

De kermisfestiviteiten in Reninge zitten erop. Traditiegetrouw trok reus Judokus, bijgenaamd ‘Koning der Broeken’, op kermiszondag door de straten van het dorp. Het feestcomité van Reninge kreeg die dag bovendien heuglijk nieuws: Reus Judokus wordt namelijk opgenomen in de archieven van Univers des Géants in Ath.
The post Reus wordt opgenomen in archieven Univers des Géants: “Judokus is blijkbaar

Lees meer »

‘Volgeling’ van pervert die vrouw verdoofde en liet verkrachten misbruikte ook eigen partner: “Ik ben opgevoed door varkens”

Jean-Pierre M. (63) is de enige van de vijftig medeverdachten op het Franse verkrachtingsproces tegen Dominique Pélicot die niet vervolgd wordt voor de verkrachting van Gisèle Pélicot. Hij moet zich wel verantwoorden voor de verkrachting van zijn eigen vrouw, in het gezelschap van Pélicot. Het was Pélicot die hem het verdovingsproduct leverde. “Ik ben opgevoed door varkens”, probeerde M. zijn

Lees meer »

Eerste kolomzetting bij bedrijvenpark Steenpoort in Hooglede

Dinsdag werd met een eerste kolomzetting het startschot gegeven van bedrijvenpark ‘Steenpoort’ langs de Bruggesteenweg in Gits. Het gaat om een project van LCV Real Estate, de vastgoedvennootschap van Willy Naessens en Dirk Deroose.
The post Eerste kolomzetting bij bedrijvenpark Steenpoort in Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie Oostende zet vanaf komend voorjaar voor het eerst drones in:“Heel veel mogelijkheden”

De Oostendse politie werkt volop aan het drone-project. In het voorjaar zullen de eerste teams actief worden. “Er zijn veel mogelijkheden”, zegt korpschef Philip Caestecker. De resultaten in Bredene zijn positief. “Met een drone zie je veel meer dan op een kaart of op Google Streetview”, zegt korpschef Philip Caestecker.
The post Politie Oostende zet vanaf komend voorjaar voor

Lees meer »

Larissa uit ‘Blind getrouwd’ woont al 7 jaar samen met haar broer: “Financieel wordt het lastig, haar vertrek”

“Ik viel altijd voor foute mannen, die ik met m’n voeten liet spelen”, vertelt Larissa (30) uit ‘Blind getrouwd’. Het is nu aan kersverse echtgenoot Simen (31) om aan dat patroon een einde te maken. Al staat hij voor een stevige opdracht, want hij zal niet alleen het vertrouwen van zijn bruid, maar ook van haar broer, soulmate én huisgenoot

Lees meer »