Zes Vietnamezen dood aangetroffen in hotel in Bangkok: regering start onderzoek

Zes Vietnamezen werden dinsdag dood aangetroffen in een chique hotel in Bangkok. De doodsoorzaak is momenteel nog onduidelijk. De Thaise regering is een onderzoek opgestart.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Dankzij’ crash met auto ontdekt Xana (22) dat ze lijdt aan erfelijke aandoening: “In het ziekenhuis vonden ze mijn verhaal opmerkelijk”

Ze reed rond op de Brugse Steenweg in Blankenberge en toen werd het zwart. Xana Baert (22) was zaterdag betrokken bij een bizar verkeersongeval. Nu blijkt dat ze waarschijnlijk het bewustzijn verloor door een longembolie, maar ondertussen werd ze ook het slachtoffer van online haat. “Ik hoop dat sommige mensen nu twee keer nadenken.”

Lees meer »

Inwoners smaken nieuwe zaterdagmarkt in Krottegem: “ We zijn zeer blij met deze mooie aanwinst”

Het zonnetje en zes marktkramers waren van de partij, maar ook de klanten bleven zaterdagvoormiddag tijdens de eerste marktdag ooit in Krottegem niet achterwege. Het initiatief, dat groeide uit een vraag van de lokale bevolking, valt duidelijk in de smaak bij de inwoners.
The post Inwoners smaken nieuwe zaterdagmarkt in Krottegem: “ We zijn zeer blij met deze mooie

Lees meer »

Atletiekvedette McLaughlin-Levrone heeft nog wat in de tank om Memorial-publiek te verwennen: “Misschien loop ik wel onder 50 seconden”

Sydney McLaughlin-Levrone (25) zakt komend weekend voor de allereerste keer af naar Brussel voor de Memorial Van Damme. De Amerikaanse atletiekvedette blikte op een persconferentie terug op haar prestaties in Parijs en ook al vooruit op de Memorial en de Spelen van 2028 in eigen land. “Ik had al veel goede dingen gehoord over de Memorial en over Brussel en

Lees meer »

Duizenden gedupeerden, ook uit België, dagen fietsmerk Babboe voor rechter

Het Nederlandse advocatenkantoor Birkway begint namens zeker 14.000 gedupeerden uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Duitsland een rechtszaak tegen het de Nederlandse fabrikant van bakfietsen Babboe. Dat maakte advocaat Quirijn Bongaerts bekend in het televisieprogramma Radar. Met de claim wil het kantoor dat de gedupeerden een schadevergoeding krijgen voor de onveilige fietsen van Babboe.

Lees meer »

Na noodkreet Nederlandse drinkwaterbedrijven: “Vlaams drinkwater gegarandeerd vrij van PFAS”

Je loopt geen risico op kanker door het drinken van kraantjeswater. Dat verzekert water-link, de grootste producent van drinkwater in Vlaanderen. Dat reageert daarmee op een waarschuwing vanuit de Nederlandse watersector dat De Maas als bron van drinkwater van zeven miljoen mensen niet effectief wordt beschermd tegen onder meer het kankerverwekkende PFAS. 40% van het Vlaamse drinkwater komt onrechtstreeks uit

Lees meer »

Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk

In de Engelse Kerk in de Langestraat in Oostende start zaterdag het project ‘LIJF-elijk ANDERS’ met foto’s van de Gentse Hilde Braet. Het is een fototentoonstelling rond seksualiteitsbeleving van vrouwen met een beperking.
The post Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk appeared first on KW.be.

Lees meer »