Dit weekend plots 30 graden en kans op storm: hoe bereidt Tomorrowland zich voor?

De festivalzomer gaat van het ene uiterste naar het andere. Komend weekend schijnt de zon boven Tomorrowland en stijgt het kwik naar 30 graden. Maar er is ook kans op storm. Hoe pakt de organisatie dat aan?

 

Meer krantenkoppen in België

Verrassing: Burgemeester van Vleteren Stephan Mourisse duwt lijst Open VLD voor de provincie

Huidig burgemeester Stephan Mourisse (57) van de Landelijke Volkspartij zal de provincielijst voor Open VLD duwen. Nogal vreemd, want in januari kondigde notaris Mourisse aan eind dit jaar afscheid te nemen van de politiek. Hij staat dus niet meer op de lijst van de LVP voor de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Verrassing: Burgemeester van Vleteren Stephan Mourisse duwt lijst Open

Lees meer »

Wilde Evy (35) haar schoonmoeder Clementine (69) vergiftigen? “Dit was een schreeuw om aandacht die verkeerd is uitgedraaid”

Jarenlang waren ze de beste vriendinnen. Haar nummer 1, noemde Clementine (69) haar schoondochter Evy (35) nog. Tot ze tot twee maal toe neerstuikte en wakker werd in het ziekenhuis… door medicijnen waar enkel haar schoondochter aan kon geraken. Lijnrecht staan de twee nu tegenover elkaar in de rechtbank. Gaat het om een koelbloedige moord, gepleegd uit geldbejag? Of was

Lees meer »

“Het mysterie van de zwarte weduwe wordt ontrafeld”: Vicky Borrey lanceert psychologische thriller ‘Zwarte weduwe’

Eind vorig jaar lanceerde Vicky Borrey haar debuutroman ‘Liefde in rood-wit-blauw’. Nu lanceert de Oostkampse al haar tweede roman. ‘Zwarte weduwe’ is een psychologische thriller die het verhaal vertelt van Julia, een succesvolle zakenvrouw die weinig geluk kent in de liefde. “Het perfecte verhaal voor de liefhebbers van spanning en romantiek”, aldus de auteur die in het dagelijkse leven leerkracht

Lees meer »

Spegelaere Supermarkten wint ‘Food Retail Personality’

Op dinsdag 10 september 2024 heeft Spegelaere Supermarkten tijdens de ‘Food Personality Awards’ in Avelgem de felbegeerde titel ‘Food Retail Personality’ in de categorie Food Retail gewonnen. Deze erkenning markeert een mijlpaal in de 60-jarige geschiedenis van het familiebedrijf, dat uitgroeide van een bescheiden lokale supermarkt tot een pionier op het gebied van winkelbeleving en duurzaamheid.
The post Spegelaere

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Titelverdediger Laurens Devos staat in tafeltennisfinale, die om 17 uur volgt!

Vandaag komen op de voorlaatste dag van de Paralympische Spelen in Parijs nog acht Belgen in actie, in vier sporten. De grootste medaillekansen zijn er voor dressuurrijdster Michèle George in de freestylecompetitie (graad V) en wielrenner Tim Celen in de wegrit (MT1-2). Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) is al verzekerd van minstens een bronzen medaille, maar hoopt zijn paralympische titel te

Lees meer »

Wytewa dames One ambieert middenmoot

In tweede landelijke A hopen de dames One van Wytewa Roeselare op een beter seizoen dan vorig jaar waarin het tegen degradatie vocht. Met de bijgekomen versterkingen ambieert coach Roeland Goddaert nu de middenmoot.
The post Wytewa dames One ambieert middenmoot appeared first on KW.be.

Lees meer »