Dochtertje van Nicolas en Sarah uit ‘The Sky is the Limit’ aan beterhand: “Afwachten of er hersenschade is”

Nu ze weten dat de zeldzame ziekte van hun peuter Elisabeth (2) niet erfelijk is, gaan Nicolas De Bruyn (36) en zijn verloofde Sarah (33) uit ‘The Sky Is The Limit’ voor een tweede kindje. Maar ook dat verloopt met tegenslagen. “Er lopen onderzoeken om na te gaan of er toch iets lichamelijks aan de hand is met Sarah”, vertelt Nicolas in ‘Dag Allemaal’. Een openhartig gesprek over hun kinderwens, de bouw van hun wellnesscentrum en hun vastgoedportefeuille. “In totaal bezitten we nu zo’n 40 miljoen euro aan huurhuizen.” 

Meer krantenkoppen in België

Oldtimers en tram op Open Monumentendag

De Europese Open Monumentendag spitste zich in Gistel toe op drie elementen. Mensen konden zelf op pad gaan en een bezoek brengen aan Abdij Ten Putte, het Godelievemuseum en de volledige Oostmolensite. Blikvangers waren echter een rondrit met den oeden tram, een – jawel – oud tramstel dat werd voortgetrokken. Het rijstel deed onder meer
The post Oldtimers en

Lees meer »

13 procent van alle gerookte sigaretten in België is illegaal: overheid loopt 435 miljoen euro aan inkomsten mis

13 procent van alle sigaretten die in België worden gerookt, is illegaal. Dat wijst een rapport van adviesbureau KPMG uit. De consumptie van illegale sigaretten in België en andere Europese landen is aanzienlijk toegenomen, stelt het rapport nog vast. In ons land werden vorig jaar voor het eerst meer dan 1,1 miljard illegale sigaretten geconsumeerd.

Lees meer »

“Ik lig niet wakker van twee kilo meer of minder”: winnares van ‘Belgium’s Next Top Model’ laat zich niet onder druk zetten

“Ik wilde al op mijn twaalfde model worden, maar mijn ouders vonden me te jong.” De negentienjarige Bréseïs Simons werd door de vakjury en de kijker uitgeroepen tot ‘Belgium’s Next Top Model 2024’. De Gentse gaat naar huis met een modellencontract en staat op de cover van ‘L’Officiel Belgium’. Hoe beleefde ze de wedstrijd? En wat brengt de toekomst? “Ik

Lees meer »

Gezinnen met jonge kinderen in Brugge die uit huis gezet worden, kunnen terecht in noodwoning bij ‘Een HUIS-houden’

In het Brugse Stubbekwartier is een woning in gebruik genomen in het kader van ‘Een HUIS-houden’. OCMW Brugge investeerde met de steun van de Nationale Loterij in de opfrissing van het pand. Zo willen ze jonge kinderen tot 6 jaar en hun gezin, een passende woonoplossing bieden bij een uithuiszetting.
The post Gezinnen met jonge kinderen in Brugge die

Lees meer »

Pastoor van Scherpenheuvel is regisseur van misviering paus: “35.000 hosties besteld bij zusters Clarissen in Sint-Truiden”

Eind september krijgt ons land voor het eerst in 29 jaar pauselijk bezoek. Paus Franciscus zal zijn doortocht afsluiten met een misviering op zondag 29 september in het Koning Boudewijnstadion. “We hebben 35.000 hosties besteld bij de zusters Clarissen in Sint-Truiden”, zegt Luc Van Hilst, pastoor van Scherpenheuvel en regisseur van de misviering.

Lees meer »

Camper gestolen langs Doorniksesteenweg: “Onze tweede thuis”

Ter hoogte van het Esso-tankstation in de Doorniksesteenweg werd de camper van Leen Deklerk en haar gezin gestolen in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 2 uur. “Op de camerabeelden van het benzinestation konden we vaststellen dat de klus in vijf minuten geklaard was.”
The post Camper gestolen langs Doorniksesteenweg: “Onze tweede thuis” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Taylor Swift is grote winnaar MTV Video Music Awards, ‘Beste nieuwe artiest’ Chappell Roan maakt zich kwaad

De Amerikaanse popzangeres Taylor Swift mocht maar liefst 7 beeldjes in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards (VMA’s). Ook de belangrijkste prijs, die voor de ‘Video van het jaar’, ging naar het nummer ‘Fortnight’ van Swift en Post Malone. Verder vielen ook sterren als Chappell Roan, Sabrina Carpenter en Katy Perry in de prijzen.

Lees meer »

Kratstapelen tijdens opendeur brandweer Hooglede

Op zondag 15 september organiseert de brandweerpost van Hooglede hun jaarlijkse opendeurdag. Dit jaar pakken ze het speciaal aan, want tijdens die opendeur organiseren zij ook de eerste editie van het West-Vlaams kampioenschap kratstapelen voor West-Vlaamse brandweerlieden en Hoogleedse verenigingen.
The post Kratstapelen tijdens opendeur brandweer Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bijzondere herdenking 700 jaar La Chartreuse de Neuville: Ook oorlogsslachtoffers geëerd

In het Franse Neuville-sous-Montreuil vond recent een bijzondere herdenkingsplechtigheid plaats ter gelegenheid van het 700-jarig bestaan van La Chartreuse de Neuville. Deze ceremonie stond in het teken van de 602 Belgische slachtoffers die tijdens de Eerste Wereldoorlog in dit voormalige klooster overleden. Voor de gemeente Koekelare was het een belangrijke gebeurtenis, mede dankzij de betrokkenheid van het Lange Max Museum.<br

Lees meer »