IN BEELD – Muzikaal feest ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende mét regen, zon én een vliegtuigbom!

De eerste opnames van ‘Tien-om-te-Zien’ zitten erop én ’t is gelukt. Inderdaad, sommigen van het publiek zullen het nooit hebben geweten, maar omstreeks 16 uur werd er op een boogscheut van de opnamelocatie – dichtbij een kerk – een vliegtuigbom aangetroffen in Westende.

Toen we arriveerden, was alles errond afgezet en mochten we zelfs niet door naar de voorbehouden parking in de Badenstraat. Gelukkig kon de ontmijningsdienst deze vliegtuigbom veilig overbrengen op een voertuig en vanop die site verwijderen, zodat er niemand geëvacueerd moest worden. “Dit kon slechter zijn afgelopen, zelfs met stopzetting van deze repetities”, zei er nadien in de backstage iemand van de verantwoordelijken uit Middelkerke tegen ons.

Tijdens de repetities viel er nog veel regen uit de lucht, maar rond 20 uur begon het zonnetje te schijnen en gelukkig bleef het dan droog. Duizenden mensen – jawel, naar schatting 5.600 – kwamen opdagen voor deze eerste opname aan de Rotonde in Westende. Tijdens de repetitie trok Berre in de regen nog selfies met fans. Ook CAMILLE wandelde naar het publiek. Frans Bauer, Suzan & Freek en nog andere mochten dan weer repeteren met een paraplu boven hun hoofd. Wij waren erbij en namen kiekjes zowel backstage, tijdens de repetitie én ook tijdens de opname. Geniet van onze fotomap! (PADI – foto’s OBI)

De opname van maandag 15 juli wordt uitgezonden op VTM op zondag 21 juli omstreeks 20.35 uur. Vandaag (dinsdag 16 juli) is er terug een opname met o.a. Judith, Pauline, IIII, De Romeo’s, Aaron Blommaert, Helmut Lotti & Special Guest, Berre, Abel, Marco Schuitmaker, Metejoor, Gert & James, enz..

The post IN BEELD – Muzikaal feest ‘Tien-om-te-Zien’ aan de Rotonde in Westende mét regen, zon én een vliegtuigbom! is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaanderen komt met plan om aantal baanvakken op viaduct E17 naar centrum Gent te halveren: “Dit is onmiddellijk uitvoerbaar”

Het Agentschap Wegen en Verkeer heeft een mobiliteitsstudie uitgevoerd over de afbouw van de B401, het viaduct dat de E17 naar het centrum van Gent leidt. Er lagen verschillende scenario’s op tafel, onder meer de sluiting van het viaduct. Dat lijkt op korte termijn niet mogelijk, een afbouw van het aantal rijstroken van 2 naar 1 in beide richtingen zou

Lees meer »

“De omstandigheden worden steeds extremer”: hulpverleners getuigen over hun bezoeken na verkrachting in Antwerpse gevangenis

Voor de hulpverleners in onze gevangenissen is het duidelijk, na de verkrachting in de Antwerpse gevangenis: “De omstandigheden zijn onaanvaardbaar. Waar mensenrechten geschonden worden, is welzijnswerk onmogelijk.” Want hoe kan je uw job veilig uitoefenen als de alarmknoppen niet werken, een gedetineerde onder hoge stress staat of zijn voorgeschiedenis onduidelijk is? Lars (39) en Kaat (29), twee hulpverleners, getuigen over

Lees meer »

PZ Onzelievevrouw biedt nu ook onderwijs aan: “Voorlopig krijgen we hiervoor geen subsidies”

Sinds een goeie week biedt Psychiatrisch Ziekenhuis Onzelievevrouw jongeren die opgenomen zijn in het ziekenhuis de kans om onderwijs te volgen. Het ziekenhuis werkt hiervoor samen met Penta Connect, een school van scholengroep Impact die onderwijs aanbiedt aan jongeren uit het basis- en secundair onderwijs die door een onderbroken schoolloopbaan tijdelijk niet naar school kunnen.
The post PZ Onzelievevrouw

Lees meer »

Dan toch geen medaille voor zwemster Tatyana Lebrun? Nederlandse die gediskwalificeerd werd, dient klacht in

Het wordt bang afwachten voor Tatyana Lebrun. De zwemster eindigde initieel vierde in de finale van de 200 meter wisselslag, maar schoof door de diskwalificatie van Lisa Kruger een plekje op. De entourage van de Nederlandse diende intussen klacht in tegen die diskwalificatie. Vanavond, om 21u30, volgt de definitieve beslissing. Indien Lebrun toch haar bronzen plak krijgt, is dat medaille

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Titelverdediger Laurens Devos staat na overtuigende zege in tafeltennisfinale, die om 17 uur volgt!

De Paralympische Spelen in Parijs zijn al toe aan hun voorlaatste dag. De grootste Belgische medaillekansen zijn er voor dressuurrijdster Michèle George in de freestylecompetitie (graad V) en wielrenner Tim Celen in de wegrit (MT1-2). Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) plaatste zich vanmorgen ook al voor de finale, die om 17 uur volgt, en speelt dus om het goud. Kan hij

Lees meer »

Vlimmeren rouwt om Bart (42), die overleed na crash tegen aanhangwagen: “Hier verwacht je geen ongevallen met zware afloop”

In het dorpscentrum van Vlimmeren (Beerse) wordt met verslagenheid gereageerd op het verkeersongeval waarbij zaterdagavond de 42-jarige motorrijder Bart J. uit Wechelderzande (Lille) om het leven is gekomen. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur in de Hoogstraat, vlak bij het parochiecentrum waar een eetfestijn plaatsvond. “Dat de sfeer de hele avond zeer bedrukt was, hoef ik je niet te vertellen.”

Lees meer »

“Dit is een act voor in een stripclub”: Katy Perry opnieuw onder vuur door optreden op de VMA’s

Na enkele jaren stilte is Katy Perry (39) weer helemaal terug, hoewel haar comeback niet zonder uitdagingen verloopt. Eerder deze zomer kreeg ze al kritiek op haar nieuwe videoclip ‘Woman’s World’ en nu ligt ze opnieuw onder vuur na haar optreden op de MTV Video Music Awards (VMA’s). “Ze promoot feminisme en wil dat haar lichaam niet wordt uitgebuit, maar

Lees meer »