LIVE VERKIEZINGEN VS. Running mate J.D. Vance in eerste interview: “Eerdere kritiek op Trump kan voorbeeld zijn voor wie nu twijfelt”

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Rapper Diddy onder zelfmoordtoezicht geplaatst

Sean ‘Diddy’ Combs is in de gevangenis in New York onder zelfmoordtoezicht geplaatst. Ingewijden vertellen aan het Amerikaanse tijdschrift People dat het gaat om een preventieve maatregel omdat de rapper erg is geschrokken na zijn arrestatie eerder deze week.

Lees meer »

N-VA maakt als laatste kieslijst bekend in Gistel: “Wij trekken met een zeer realistisch, maar ambitieus programma naar de kiezer”

De laatsten zullen de eersten zijn: geldt dat spreekwoord ook voor N-VA? De meerderheidspartij van schepen Wim Aernoudt sluit het rijtje van lijstvoorstellingen af.
The post N-VA maakt als laatste kieslijst bekend in Gistel: “Wij trekken met een zeer realistisch, maar ambitieus programma naar de kiezer” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Getuigen schetsen weinig fraai beeld van man achter Titan: “Hij crashte al eerder met duikboot en gooide controller naar hoofd andere piloot”

Getuigen hebben tijdens de hoorzitting over de ramp met de onderzeeër Titan een weinig fraai beeld geschetst van Stockton Rush, de oprichter en grote baas van OceanGate, het bedrijf achter de Titan. Hij wordt omschreven als “arrogant”, “ongeduldig” en “iemand die het niet al te nauw nam met de veiligheid”. Dat bleek onder meer uit een hallucinant verhaal dat een

Lees meer »

Christiana en Maurice zijn een diamanten paar

Ter gelegenheid van hun 65ste huwelijksverjaardag werden Maurice Baert (83) en Christiana Claeys (81) door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet. Maurice werd geboren in Waregem op 25 augustus 1941. Hij werkte bij Dhaliieux-Vansteenkiste, Gebroeders Devos, Bulcaen en Balta. Christiana werd geboren in Sint-Eloois-Vijve op 5 maart 1943. Ze werkte bij Nuyttens en Transval. Ze
The post Christiana en

Lees meer »

Advocaten ex-sluismeester zaaien twijfel in sabotagezaak: “Hij kan het onmogelijk geweest zijn en verdient de vrijspraak”

Op het proces rond de sabotage van zes sluizen in het poldergebied, blijft ex-sluismeester S.D. (42) zijn onschuld uitschreeuwen. Volgens zijn advocaten stemmen de gsm-gegevens niet overeen met het moment van de manipulaties. “Hij kan het dus onmogelijk geweest zijn”, klonk het. Tijdens zijn verhoor legde de Zuienkerkenaar wel vreemde verklaringen af en dát deed bij de rechter wel vragen

Lees meer »