Derde keer Margriet Zingt op zaterdag 20 juli in Ieper

Tommy Dereyne (34) van café De Margriet op het Vandenpeereboomplein organiseert voor de derde keer Margriet Zingt, daags voor de nationale feestdag.

Tommy opende in februari 2022 zijn café De Margriet – vernoemd naar de draak op het Belfort – en enkele maanden later lanceerde hij de eerste editie Margriet Zingt.

Foodtruck

PVC, het alter ego van Pieter Van Canneyt en een goeie vriend van Tommy, zorgt voor de leukste covers op het XXL-terras. Om 18 uur openen de deuren van Margriet Zingt. Om zeker te zijn van je plaats kon je vooraf een tafel reserveren met tapas. “Intussen zijn de tafels volzet, maar iedereen kan uiteraard langskomen om te komen meezingen. Foodtruck Shake & Enjoy zorgt voor heerlijke burgers. Een deel van het Vandenpeereboomplein wordt verkeersvrij, maar er wordt een omleiding voorzien”, geeft Tommy mee.

Meer info: Margriet Zingt op Facebook.

The post Derde keer Margriet Zingt op zaterdag 20 juli in Ieper is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gemeente huldigt Heren 1 en Meisjes U16 van Basketbalclub Koksijde voor prestaties vorig seizoen

In de Kokpit van het gemeentehuis van Koksijde vond de huldiging plaats van Basketbalclub Koksijde. De ploegen Heren 1 en Meisjes U16 werden er gelauwerd voor hun titels van het voorbije basketbalseizoen. Bovendien werd als verrassing aan trainer Dirk Goens de titel van Sportief ambassadeur van Koksijde toegekend. Meisjes U16 slaagde erin om de kers
The post Gemeente huldigt

Lees meer »

Gedetineerde verkracht maatschappelijk werkster in gevangenis van Antwerpen: “Alarm werkte niet, hulp liet minutenlang op zich wachten”

Een gedetineerde heeft een maatschappelijk werkster verkracht in de gevangenis van Antwerpen. De vrouw had er een gesprek met hem in een apart lokaal toen hij haar heeft aangevallen. Ze moest minutenlang op hulp wachten. “Normaal moeten er twee cipiers op die gang staan. Het was er maar één en die hoorde het niet meteen omdat ze op het einde

Lees meer »

Pita Pyramide verhuist naar Grote Markt: “We blijven open tot middernacht”

40 jaar geleden opende het eerste Egyptische restaurant in West-Vlaanderen in de Onze-Lieve-Vrouwestraat, maar binnenkort verhuist Pita Pyramide naar de Grote Markt. De eigenaar van het pand wil er 14 studentenkamers inrichten, dus verhuizen Ibrahim Radwan en zijn vrouw Ahwazian Fariba naar een ruimere locatie met dubbel zoveel plaatsen.
The post Pita Pyramide verhuist naar Grote Markt: “We blijven

Lees meer »

N-VA Damme trekt met ambitie naar de kiezer: “We willen absoluut besturen”

N-VA trekt opnieuw met gemeenteraadslid Jan Van Meirhaeghe naar de Damse kiezer. Met voormalig CD&V-schepen Eveline Van Quekelberghe als lijstduwer en ondernemer en voetbalman Jo Wallaert als nieuw gezicht op plaats drie, toont de partij zich ambitieus. “We gaan resoluut door deelname aan het beleid.”
The post N-VA Damme trekt met ambitie naar de kiezer: “We willen absoluut besturen”

Lees meer »

Startdag en streekbieravond bij KSA De Kouter

Na een spetterend kamp in Neeroeteren start KSA De Kouter op zaterdag 21 september met een nieuw werkjaar. Alle meisjes van het derde kleuter tot en met het vijfde leerjaar zijn welkom op de startdag in de KSA-lokalen in de Komstraat. De activiteit begint om 14 uur en eindigt uitzonderlijk om 17 uur. De week
The post Startdag en

Lees meer »

Pastoor van Scherpenheuvel is regisseur van misviering paus: “35.000 hosties besteld bij zusters Clarissen in Sint-Truiden”

Eind september krijgt ons land voor het eerst in 29 jaar pauselijk bezoek. Paus Franciscus zal zijn doortocht afsluiten met een misviering op zondag 29 september in het Koning Boudewijnstadion. “We hebben 35.000 hosties besteld bij de zusters Clarissen in Sint-Truiden”, zegt Luc Van Hilst, pastoor van Scherpenheuvel en regisseur van de misviering.

Lees meer »

“Met spillebeentjes en volledig léég op podium, maar niemand zag het”: Metejoor praat voor het eerst open en eerlijk over burn-out

“Een half jaar geleden kon ik dit niet zeggen, maar ik ben voor het eerst terug gelukkig.” Een vernieuwde Metejoor (33) in het hoofd, en op het podium volgende maand op tour door Nederland. Zonder nieuwe muziek, want die komt er pas tegen de zomer van 2025. “Dat is nog lang, en eng, maar bewust”, zegt hij. De zanger spreekt

Lees meer »

Lugubere vondst: twee lichamen aangetroffen naast maïsveld in Duitsland

In het Duitse Gronau, net over de grens bij het Nederlandse Enschede, zijn zondag twee lichamen gevonden die begraven lagen in een maïsveld. Het gaat om twee mannen. Ze werden ontdekt toen een hond die er werd uitgelaten een laars had opgegraven. Twee vrouwen die de hond uitlieten zagen vervolgens een lichaam en alarmeerden de politie.

Lees meer »

Dit West-Vlaams viertal moet ons land aan Europese titel helpen

Met de Antwerpse Jasper Philipsen en halve West-Vlaming Tim Merlier heeft ons land twee stevige favorieten voor het Europees kampioenschap wielrennen, dat zondag plaatsvindt in Limburg. Pakken we goud, dan is dat met dank aan de liefst vier West-Vlaamse superknechten. Helpen Bert Van Lerberghe, Jonas Rickaert, Tim Declercq en Laurenz Rex afscheidnemend bondscoach Sven Vanthourenhout aan een zoveelste triomf?

Lees meer »