Hooggeplaatste Noord-Koreaanse diplomaat in Cuba loopt over naar Zuid-Korea

Een hooggeplaatste Noord-Koreaanse diplomaat die in Cuba was gestationeerd, is afgelopen november overgelopen naar Zuid-Korea. Dat meldt de Zuid-Koreaanse krant Chosun Daily vandaag. 

Meer krantenkoppen in België

Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor meisjes die iets willen bereiken in het leven”

De stad Izegem heeft passend hulde gebracht aan wielrenster Justine Ghekiere. De sympathieke jongedame, die tot voor enkele jaren geleden nog in een fitnesscentrum werkte, heeft er een topseizoen op zitten, met de bolletjestrui in zowel de Giro als de Tour de France als absolute bekroning.
The post Stad Izegem huldigt wielrenster Justine Ghekiere na topseizoen: “Een voorbeeld voor

Lees meer »

Theo Francken schrikt zich een hoedje van reacties op z’n selfie bij de droogkast: “Zonder die foto nooit geweten dat ik leiding moest laten controleren”

Een selfie kan soms verstrekkende gevolgen hebben. Was Theo Francken benieuwd of zijn volgers hem instructies konden geven hoe de was proper te krijgen, dan is hij nu benieuwd of hij in z’n kelder is blootgesteld aan gevaarlijk asbest, dodelijk spul waar in Vlaamse bouwsels nog meer dan 2 miljoen ton van zit verstopt. Hoe herken je asbest? En wat

Lees meer »

Taylor Swift is grote winnaar MTV Video Music Awards, ‘Beste nieuwe artiest’ Chappell Roan maakt zich kwaad

De Amerikaanse popzangeres Taylor Swift mocht maar liefst 7 beeldjes in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards (VMA’s). Ook de belangrijkste prijs, die voor de ‘Video van het jaar’, ging naar het nummer ‘Fortnight’ van Swift en Post Malone. Verder vielen ook sterren als Chappell Roan, Sabrina Carpenter en Katy Perry in de prijzen.

Lees meer »

Kelly Pfaff (47) reageert laatste keer na vonnis home-invasion bij haar ouders: “Wij zijn ervan overtuigd dat die mannen op een dag gepakt zullen worden”

“We zijn blij dat het gerecht een streng signaal heeft gegeven en doen er nu alles aan om de joie de vivre van ons mama vollenbak terug te krijgen. Op een dag komt dat, dat wéét ik.” Zo reageert Kelly Pfaff — zowat de spreekbuis van de familie — bij HLN nadat de twee voortvluchtige mannen die haar mama Carmen

Lees meer »

“Mijn neus raakt verstopt aan rechtse kant van bed”: bizarre discussie zet domper op huwelijksnacht in ‘Blind getrouwd’

Het derde ‘Blind getrouwd’-koppel is een feit. De ogenschijnlijk ijzig kalme Jidse (27) lijkt een uitstekende match voor de goedlachse Jorina (32), die in aanloop naar het programma een behoorlijke gedaanteverwisseling doormaakte. Bij Karlien en een opvallend openhartige Thomas leek het allemaal wat minder vlot te gaan. Inclusief hun eerste huwelijksnacht. “Daar zal ik me dan maar overzetten.”

Lees meer »

Schippersweekend in Lauwe blikt tevreden terug: “Volgend jaar iets speciaal voor de jubileumeditie”

Techno, maar dan met een trompet en enkele saxofoons! Het Gentse NAFT sloot de 39ste editie van Het Schippersweekend af met een opzwepende mix van elektronische muziek en jazz. De organisatoren kunnen terugblikken op een succesvolle editie en gaven reeds de voorzet voor volgend jaar. “Een jubileumeditie? Dat wordt iets speciaals!”
The post Schippersweekend in Lauwe blikt tevreden terug:

Lees meer »