‘#LikeMe’-gezicht Francisco Schuster blikt terug op documentaire: “Een vervolg op televisie? Dat ben ik niet van plan”

Hij is een van de artiesten die mee het startschot mag geven van deze jaargang van ‘Tien Om Te Zien’, en dat terwijl Francisco Schuster (22) amper een jaar muziek maakt. Het voormalige ‘#LikeMe’-gezicht brengt in Westende z’n nieuwe single ‘Fake News’, en blikt ook terug op z’n docureeks van enkele maanden geleden. “Dat heeft nog dagelijks een impact.” 

Meer krantenkoppen in België

Werknemers Audi staan hele dag voor gesloten fabriekspoorten: “We willen duidelijkheid, dit is mentaal zwaar”

Maandag hebben enkele honderden werknemers van Audi Brussel de hele dag voor de fabriekspoorten verzameld, maar de fabriek zelf bleef onherroepelijk dicht. De meeste aanwezigen wilden wel aan het werk, maar willen vooral duidelijkheid. “Iedere dag thuiskomen en tegen je vrouw moeten zeggen dat je niet weet of je de volgende dag kunt werken, dat is mentaal zwaar.”

Lees meer »

En plots zit er een dildo in je rugzak: groep vrienden gaat viraal na hilarische controle op Brussels Airport

“Michiel, wat is er”, roept een van zijn vrienden al gierend met een Limburgse tongval. Enkele tellen ervoor ontdekt een securityagent tijdens de veiligheidscontrole op Brussels Airport een dildo in de rugzak van de jongeman. Kennelijk ook een verrassing voor Michiel zelf, zo verraadt het schaamrood op zijn gezicht. Van je vrienden moet je het hebben.

Lees meer »

Rusland houdt uitzonderlijk grote marineoefening, China doet mee

Rusland is begonnen aan de grootste marineoefening in meer dan dertig jaar. Dat heeft president Vladimir Poetin dinsdag gezegd in een televisietoespraak en is ook te zien op beelden gedeeld door het Russische ministerie van Defensie. Volgens het ministerie zijn er meer dan 400 schepen en onderzeeboten betrokken op verschillende zeeën. China oefent mee in de Zee van Japan.

Lees meer »

Diependaele (N-VA) formuleert derde en laatste voorstel in Vlaamse formatie: waar moet 3 miljard nieuw beleid naartoe gaan?

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) roept Vooruit en CD&V morgen apart terug rond de onderhandelingstafel. Daar legt hij zijn derde en ultieme compromisvoorstel neer, zo vernam HLN. De tijd dringt, want de lokale verkiezingen komen snel dichterbij. De discussie draait nu om 3 miljard euro aan nieuw beleid dat in de steigers staat. Geef je dat geld best uit aan

Lees meer »

Brugs cultuurschepen Yves Roose (Vooruit) keert terug naar de politiek: “Ik mis nieuwe ideeën”

“Steeds meer hoor ik op café mensen afglijden naar racistische praat. Ik hoop hen te overtuigen om niet uiterst rechts te stemmen. Het socialisme biedt de meeste garanties op een menswaardig en veilig bestaan”, zegt voormalig Brugs cultuurschepen Yves Roose, die een kleine comeback maakt om de lijst van Vooruit te steunen.
The post Brugs cultuurschepen Yves Roose (Vooruit)

Lees meer »

“Met spillebeentjes en volledig léég op podium, maar niemand zag het”: Metejoor praat voor het eerst open en eerlijk over burn-out

“Een half jaar geleden kon ik dit niet zeggen, maar ik ben voor het eerst terug gelukkig.” Een vernieuwde Metejoor (33) in het hoofd, en op het podium volgende maand op tour door Nederland. Zonder nieuwe muziek, want die komt er pas tegen de zomer van 2025. “Dat is nog lang, en eng, maar bewust”, zegt hij. De zanger spreekt

Lees meer »