Courtois meldt zich bij Real Madrid voor start van voorbereiding, ook concurrent Lunin (te vroeg) van de partij

Thibaut Courtois heeft zich na een deugddoende vakantie in Ibiza opnieuw aangemeld bij zijn club Real Madrid. Andere opvallende aanwezige op de eerste training was zijn concurrent onder de lat, Andriy Lunin. De Oekraïner kon nochtans rekenen op een extra week vakantie, maar transferperikelen lijken aanleiding te geven tot een vervroegde terugkomst. 

Meer krantenkoppen in België

Trucker vrijgesproken voor vluchtmisdrijf na aanrijding van tuinmuurtje in Veurne

Een trucker werd in de politierechtbank vrijgesproken van vluchtmisdrijf nadat hij tijdens het manoeuvreren in de straat een tuinmuurtje had aangereden in Veurne. P.F. had na het ongeval wel aangebeld, maar er was niemand thuis. Hij verwittigde zijn werkgever die op zijn beurt de politie niet meer belde. De man kreeg wel nog een geldboete van 400 euro, de helft

Lees meer »

EXCLUSIEF. 5 Vlamingen gaan strijd aan met Philips over toestel voor slaapapneu: “Waar komt die kanker vandaan? Niemand die er op kan antwoorden”

De Nederlandse elektronicareus Philips trof in de VS al een schikking van 1,1 miljard euro over mogelijke gezondheidsrisico’s van hun beademingstoestel tegen slaapapneu. Nu staat het bedrijf ook een grote Europese groepsvordering te wachten, een primeur. Vlamingen Monique (78), Danny (60), Mieke (67)en Dirk (65) sluiten zich daar nu bij aan, omdat ze na jarenlang gebruik van het toestel met

Lees meer »

Hoofdverdachte in Franse verkrachtingszaak zal vandaag niet getuigen op proces wegens een dringende medische behandeling

Voor de tweede dag op rij zal Dominique Pelicot (71), hoofdverdachte in een ophefmakende Franse verkrachtingszaak, niet aanwezig zijn op het proces. De voorzitter van de rechtbank heeft vanochtend een dringende medische behandeling gevraagd voor de man die zijn vrouw, Gisèle Pelicot (72), jarenlang zwaar drogeerde om ze door tientallen mannen te laten verkrachten.

Lees meer »

Na gelekt seksfilmpje van Truiense politica: “Rondsturen is strafbaar. De boetes kunnen oplopen tot 80.000 euro”

Een kandidate voor de gemeenteraadsverkiezingen uit Sint-Truiden gooide vorige week plots de handdoek in de ring, nadat een oud seksfilmpje was opgedoken. Wie het filmpje rondstuurde, is volgens experts strafbaar. De boetes kunnen oplopen tot 80.000 euro. En sinds de wet in 2020 verscherpt werd, is het zelfs strafbaar om het filmpje aan iemand te tonen.

Lees meer »

Gerenoveerde Kapittelzaal doet Paterskerk in Izegem stukje herleven

Twee jaar na de sloop van de Paterskerk krijgt met de renovatie van de voormalige kapittelzaal een stukje van het historische gebouw toch een tweede leven. Woonzorgcentrum ’t Pandje laat ze ombouwen tot een polyvalente ruimte, met respect voor het verleden. Zo zal een deel van het interieur, met de kenmerkende banken, bewaard blijven.
The post Gerenoveerde Kapittelzaal doet

Lees meer »

Kortrijk wil jeugdbendes aanpakken door jongeren vanaf 14 een GAS-boete te geven

Als de gemeenteraad maandag groen licht geeft, kunnen ook jongeren vanaf 14 jaar in Kortrijk een GAS-boete krijgen. Dat voorstel wil burgemeester Vincent van Quickenborne begin volgende week aan de gemeenteraad ter goedkeuring voorleggen. Hij wil op die manier jeugdbendes efficiënter aanpakken. Hij wil ook probleemjongeren in een aangepast traject steken.
The post Kortrijk wil jeugdbendes aanpakken door jongeren

Lees meer »