Studenten krijgen punten cadeau op “moeilijk” toelatingsexamen geneeskunde

Alle studenten die begin juli het toelatingsexamen geneeskunde aflegden, hebben punten extra gekregen. De examencommissie stelde vast dat het examen een “hoge moeilijkheidsgraad” had en besliste daarom iedereen voor beide examenonderdelen dertien extra punten toe te kennen, meldt het Agentschap voor Hoger Onderwijs maandag. Studenten dierengeneeskunde kregen per onderdeel vijf punten extra om het quotum te halen.

 

Meer krantenkoppen in België

De Rysselende Molen opent ultrasnel oplaadpunt voor elektrische wagens op parking: “Bestuurders kunnen hier 24 uur op 24 vrijblijvend terecht”

Vanaf 10 september kunnen bestuurders van elektrische auto’s op de parking van restaurant-hotel de Rysselende Molen langs de Brugsesteenweg 2 in Ardooie hun auto in een goed kwartier volledig opladen. “Ondertussen kunnen ze misschien even lunchen in ons restaurant, maar je kan hier evengoed 24 uur op 24 vrijblijvend terecht om jouw auto op te laden via een laadkaart of

Lees meer »

Marc Costenoble geeft na 40 jaar fakkel transportbedrijf Macotruck uit Zeebrugge door

Op de viering van het veertigjarig bestaan gaf oprichter van transportbedrijf Macotruck Marc Costenoble de fakkel door. Hij blijft nog even aan boord, maar het bedrijf wordt voortaan geleid door een managementteam van drie ervaren medewerkers, aangestuurd door een nieuwe medeaandeelhouder, de Limburgse transportondernemer Gino Withofs.
The post Marc Costenoble geeft na 40 jaar fakkel transportbedrijf Macotruck uit Zeebrugge

Lees meer »

Aan gewaagde outfit ging veel discussie vooraf, Jennifer Lopez hakte zelf knoop door: “Verdomme, ik doe het”

Jennifer Lopez (55) trok vrijdagavond alle aandacht naar zich toe tijdens de première van ‘Unstoppable’ in Toronto. Op de rode loper verscheen ze in een gedurfde jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Toch was ze bijna niet het stralende middelpunt geweest, want ze overwoog een andere outfit. “Er was veel discussie over of ik de jurk wel of niet

Lees meer »

Twee verdachten van diefstallen uit bestelwagens opgepakt in Zonnebeke: “Buit van eerdere inbraak gevonden in hun wagen”

Diefstallen uit (bestel)wagens zijn al een aantal maanden een ware plaag in West-Vlaanderen. De politie van Ieper kon afgelopen weekend alvast enkele mogelijke dieven oppakken.
The post Twee verdachten van diefstallen uit bestelwagens opgepakt in Zonnebeke: “Buit van eerdere inbraak gevonden in hun wagen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen”

Vooruit stelde zaterdag haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voor. Het inzetten op verjonging én op ervaring kon op veel bijval rekenen bij eregast Conner Rousseau. “Ik zie jong, oud, kleur en vooral veel goesting.”
The post Vooruit Roeselare trekt met verjongde ploeg naar de kiezer: “Willen ook de volgende zes jaar mee besturen” appeared first on KW.be.

Lees meer »