“Ik dacht dat ik ging stikken”: Kiley (18) stort in op Taylor Swift-concert door zeldzame auto-immuunziekte

Het concert van Taylor Swift in Parijs veranderde het leven van Kiley (18) uit Borgerhout voorgoed, ook al zag ze er geen minuut van. Haar lichaam ging vlak voor de start van de show in shutdown. Weken later werd een zeldzame auto-immuunziekte vastgesteld. “Toen ze uitlegden wat de ziekte is, begon ik keihard te huilen.”

 

Meer krantenkoppen in België

Groen neemt plannen nieuwe verkaveling tussen Grote Hulststraat en Stoktmolenstraat op de korrel: “Er is nu al zo weinig groen in Tielt”

Er komt een (kleine) nieuwe verkaveling met 23 woningen in het groene binnengebied tussen de Grote Hulststraat en de Stoktmolenstraat in Tielt. De omgevingsvergunningsaanvraag daarvoor werd donderdag goedgekeurd door de gemeenteraad, al had An Vanden Bussche van oppositiepartij Groen daar bedenkingen bij.
The post Groen neemt plannen nieuwe verkaveling tussen Grote Hulststraat en Stoktmolenstraat op de korrel: “Er is

Lees meer »

Wat Dave Grohl doet voor zijn ‘buitenechtelijk’ kind had Vlaamse Lies ook graag gehad: “Mijn vaderdagcadeautje werd teruggestuurd”

Foo Fighters-frontman Dave Grohl (55) geeft toe dat hij een buitenechtelijk kind heeft, waar de zanger en drummer voor wil zorgen. Hij hoopt dat zijn gezin hem vergeeft. In theorie mooi. In de praktijk een ander paar mouwen, zeggen experts. “Het woord ‘buitenechtelijk’ zegt het al: je staat er buiten en hoort er niet bij.”

Lees meer »

Handjes schudden en recepties afschuimen: West-Vlaamse stemmenkanonnen verklappen hun campagnegeheimen

Facebook, TikTok, Instagram? De meeste stemmenkanonnen van de West-Vlaamse lokale politiek houden er zich amper mee bezig, zo blijkt uit een exclusieve rondvraag van onze redactie. Hét recept voor verkiezingswinst is voor de meesten al jaren ongewijzigd: zes jaar lang aanwezig zijn op recepties en evenementen, flyers en ander drukwerk verspreiden en vooral heel veel huisbezoeken. “Ze willen allemaal liever

Lees meer »

Automobilist (22) speelt na amper drie jaar rijden al voor tweede keer rijbewijs kwijt: “Lesje te laat geleerd”

Amper 22 jaar en nog maar drie jaar houder van een rijbewijs, maar een jongeman uit Spiere-Helkijn moest zich donderdag al voor de derde keer voor een politierechter verantwoorden. Met 1,59 promille alcohol in het bloed knalde hij in Bissegem (Kortrijk) tegen een paal. Er wacht hem een lange weg vooraleer hij opnieuw de weg op kan…
The post

Lees meer »