Liplezer onthult reactie van prinses Kate na staande ovatie op Wimbledon

Prinses Kate (42) is momenteel nog in behandeling voor kanker, maar kwam wel opdagen om haar koninklijke taken uit te voeren tijdens het tennistoernooi van Wimbleton. Ze kreeg een staande ovatie van het publiek. Een liplezer kon de reactie van de prinses ontrafelen. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Snelheidsduivel knalt met andermans Porsche op BMW in zone 30 in Zemst: bestuurder vlucht te voet en laat drie gewonden achter

In de Armstraat in Zemst zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Een Porsche Cayenne knalde er op een BMW. De bestuurder van de Porsche negeerde daarbij de voorrang van rechts. Hij vluchtte vervolgens te voet weg. Opvallend: volgens twee passagiers leerden ze de bestuurder kennen op het festival Voodoo Village.

Lees meer »

Paralympisch kampioen Laurens Devos droomt van Olympische Spelen, Sonja (70) deed het hem al voor: “Hij zal erin slagen”

Tafeltennisser Laurens Devos (24) wil na zijn derde opeenvolgende gouden medaille naar Los Angeles in 2028. Naar de Paralympische Spelen. Maar vooral: naar de Olympische Spelen. De tafeltennisser met een lichte beperking wil zich meten met valide atleten. “Ik geloof dat hij het zal halen”, zegt Sonja Vettenburg, die het kunstje meer dan dertig jaar geleden voordeed.

Lees meer »

Buren van doortrekkersterrein in Heule klagen over geluidsoverlast

In Heule, bij Kortrijk, klagen buurtbewoners over geluidsoverlast op het doortrekkersterrein aan de R8. Dat is een plek waar woonwagenbewoners kunnen verblijven. Afgelopen zomer was het terrein even dicht omdat de beheerder op vakantie was. Maar sinds midden augustus is het weer open: "Ik denk dat ik sindsdien al dagelijks de politie heb moeten bellen", zegt een buur.

Lees meer »

Audi zet 3.000 mensen zonder loon: hoe de werkgever ook kan staken

De fabriek van Audi in Vorst is gesloten door een ‘lock-out’: niemand kan er in of uit. Vakbondsleden hebben de sleutels van een tweehonderdtal afgewerkte auto’s gestolen en verstopt “op een veilige plaats”. Sindsdien escaleert het conflict tot een open oorlog, met de ‘lock-out’ als hoogtepunt. Alle 3.000 werknemers zitten nu tijdelijk zonder werk, en ook zonder loon. “Audi heeft

Lees meer »

Sam Calmeyn maakt overstap naar #Team8980: “Conclusies trekken als je niet meer op dezelfde golflengte zit”

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober staat Sam Calmeyn op de negende plaats bij #Team 8980. Zes jaar geleden begon zijn politieke loopbaan nog bij N-VA. Door onenigheid met de partijtop zetelt hij sinds enkele maanden als onafhankelijke in de gemeenteraad.
The post Sam Calmeyn maakt overstap naar #Team8980: “Conclusies trekken als je niet meer op dezelfde golflengte

Lees meer »