Olé: Spanje is Europees kampioen voetbal, het verslaat Engeland met 2-1

Spanje heeft de finale van het EK voetbal gewonnen met 2-1 tegen Engeland. Nico Williams en Mikel Oyarzabal maakten de doelpunten voor Spanje. Cole Palmer scoorde voor Engeland, maar dat was niet voldoende. Meer bij de collega’s van Sporza. 

Meer krantenkoppen in België

Marc Costenoble geeft na 40 jaar fakkel transportbedrijf Macotruck uit Zeebrugge door

Op de viering van het veertigjarig bestaan gaf oprichter van transportbedrijf Macotruck Marc Costenoble de fakkel door. Hij blijft nog even aan boord, maar het bedrijf wordt voortaan geleid door een managementteam van drie ervaren medewerkers, aangestuurd door een nieuwe medeaandeelhouder, de Limburgse transportondernemer Gino Withofs.
The post Marc Costenoble geeft na 40 jaar fakkel transportbedrijf Macotruck uit Zeebrugge

Lees meer »

Vakbonden Audi zitten maandag samen na dreiging rond 200 ‘gegijzelde’ sleutels, maar dreigen voor gesloten deur te staan

De vakbonden bij Audi Brussels gaan maandagvoormiddag samenzitten om een standpunt te bepalen, na de eis van de directie op zaterdag. Dat meldt vakbondsman Jan Baetens (ACV-Metea). De directie dreigde met een strafklacht als de 200 sleutels van wagens die door werknemers ‘in beslag genomen’ zijn, niet uiterlijk maandagmiddag teruggegeven worden. De vakbonden dreigen echter voor een gesloten deur te

Lees meer »

Koppel dat hoteldrama in Duitsland overleefde, beleeft tweede wonder: “Vijf minuten voor instorting vertelde ik Mark dat ik zwanger was”

Het waren beelden die exact een maand geleden zo naar de keel grepen: een Nederlands peutertje (2) en zijn jonge mama (23) die na 10 uur levend van onder het puin van een ingestort hotel in Duitsland werden gehaald. Ze hadden het wonderwel gered dankzij een deur die op hen was gevallen. Later werd ook vader Mark (26) vanonder het

Lees meer »

KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp

Het jaarlijkse kamp van de Pittemse afdeling van de KAJ vond plaats in Teuven, een dorp dat dicht bij het bekende drielandenpunt gelegen is.
The post KAJ Pittem verkent Voerstreek tijdens kamp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extinction Rebellion ontrolt spandoek tegen het aanmeren van cruises naar Zeebrugge

Vijf klimaatactivisten van Extinction Rebellion hebben maandagnamiddag actie gevoerd aan de Rederskaai in Zeebrugge. Ze ontrolden een spandoek, met de vermelding dat cruisetoeristen niet welkom zijn wegens de zware ecologische voetafdruk van cruiseschepen.
The post Extinction Rebellion ontrolt spandoek tegen het aanmeren van cruises naar Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruben Van Gucht stoot tijdens looptochtje in Parijs op ‘mobiele prostitutie’: “Plots begreep ik wat er aan de hand was”

Ruben Van Gucht (37), die momenteel verslag uitbrengt van de Paralympische Spelen in Parijs, wist niet wat hij zag toen hij tussen alle beslommeringen door een rondje ging hardlopen door het Bois de Boulogne, zowat het bekendste park van de Franse hoofdstad. De sportverslaggever passeerde tijdens zijn tochtje een rij witte bestelwagens. Wat die daar stonden te doen, deed zijn

Lees meer »

Bruggeling (26) verkoopt vier jaar lang drugs onder schuilnaam ‘DDT’: “Je bent een goeie ondernemer, maar met de verkeerde producten”

Bruggeling Maarten D. (26) vraagt in beroep lichtere straffen. D. verkocht vier jaar lang drugs via Snapchat onder de schuilnaam ‘DDT’, het personage van Jacques Vermeire uit FC De Kampioenen. Ook bij hem te koop: tal van wapens in allerlei vormen. “Je bent een goeie ondernemer, maar helaas in de verkeerde producten gespecialiseerd”, merkte de procureur-generaal op.
The post

Lees meer »

Onweer trekt over ons land: Wallonië geteisterd door felle neerslag, hagel en windstoten, ook in regio Mechelen en Tienen hevige regen

Wallonië wordt momenteel getroffen door onweer. Meerdere wegen staan er blank en verschillende bomen zijn omgewaaid. Op beelden, gefilmd in Durbuy, zijn fikse regenbuien te zien. Ook in de regio Mechelen en Tienen regent het fel. Boven de Kempen brengt het onweer een lichtspektakel. Op onderstaande beelden, gemaakt op verschillende plaatsen in ons land, zijn felle flitsen te zien.

Lees meer »

Serieverkrachter Dominique Pélicot is ziek en getuigt dinsdag niet op Frans gruwelproces, schorsing van enkele dagen dreigt

Dominique Pélicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pélicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zou dinsdag voor het eerst in de rechtbank aan het woord komen, maar de man is ziek en zal dus niet getuigen. Dat heeft Roger Arata, de voorzitter van de strafrechtbank van Vaucluse, dinsdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Zussen Annelien en Stephanie Coorevits werden bijna écht opgepakt in ‘Celebrity Klopjacht’: “Ze dachten dat we een betonmolen gingen stelen”

De zussen Annelien (37) en Stephanie Coorevits (40) proberen in ‘Celebrity Klopjacht’ op Play4 uit de handen van de speurders te blijven, maar tijdens de opnames van het programma belandden ze bijna écht in de cel. In de GoPlay-podcast ‘Achter De Schermen’ vertellen de zussen hoe ze tot twee keer toe in aanraking kwamen met de politie: “Gelukkig bleek de

Lees meer »

Bekeravontuur moet KVDO vleugels geven

Geen stunt tegen tweedeklasser Eupen, maar wel een zeer straffe prestatie van de club uit Derde Amateur. Als KVDO dit een heel seizoen volhoudt, mag het publiek zich in de handjes wrijven.
The post Bekeravontuur moet KVDO vleugels geven appeared first on KW.be.

Lees meer »

Afscheidsfeest Sneaker Gold in Eperon d’Or

Na twee jaar loopt het ‘Sneaker Gold’-project in Eperon d’Or ten einde. De sneakers vertrekken weer naar hun oorspronkelijke eigenaars. In het weekend van 14 en 15 september wordt er nog eerst een groot afscheidsfeest gegeven met gratis inkom en tal van activiteiten.
The post Afscheidsfeest Sneaker Gold in Eperon d’Or appeared first on KW.be.

Lees meer »