Steeds meer details bekend over dader Thomas Matthew Crooks (20), foto toont hem net voor aanslag op Trump

De dader van de schietpartij tijdens de campagnebijeenkomst van Donald Trump is de 20-jarige Thomas Matthew Crooks (20). Er raken steeds meer details bekend.

 

Meer krantenkoppen in België

Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk

In de Engelse Kerk in de Langestraat in Oostende start zaterdag het project ‘LIJF-elijk ANDERS’ met foto’s van de Gentse Hilde Braet. Het is een fototentoonstelling rond seksualiteitsbeleving van vrouwen met een beperking.
The post Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Woonzorgcentrum in Wommelgem lanceert eigen vervoersservice: “Makkelijker om van en naar ons dagcentrum te komen”

In Wommelgem lanceert woonzorgcentrum Hof ten Dorpe haar eigen vervoersservice. Mensen die naar het dagcentrum gaan, kunnen voortaan thuis opgehaald en afgezet worden via aangepast vervoer. "Het ontzorgt de familie en het geeft de bezoekers de mogelijkheid om langer thuis te kunnen wonen, maar toch een zinvolle dagbesteding te hebben", zegt directeur Paul Stevens.

Lees meer »

Storm Boris kost leven aan vier mensen na overstroming door zware regenval in Roemenië, eerste dorpen geëvacueerd in Polen, Tsjechië en Oostenrijk

Verschillende landen in Oost-Europa zetten zich schrap voor cycloon Boris. Weerdiensten verwachten extreme regenval en waarschuwen voor overstromingen. In het grensgebied tussen Tsjechië en Polen treden rivieren al uit hun oevers als gevolg van de aanhoudende regen, en werden al twee dorpen geëvacueerd. Volg het nieuws over de extreme weersomstandigheden in deze liveblog.

Lees meer »

Cycloon Boris eist eerste dodelijke slachtoffers: 4 mensen komen om bij overstromingen in Roemenië

In Roemenië zijn al zeker 4 mensen omgekomen na zware overstromingen bij de doortocht van cycloon Boris, die op dit moment over Centraal-Europa trekt. Een persoon is nog vermist. Volgens de weerdiensten wordt het zwaartepunt van de storm deze avond en nacht verwacht, met mogelijk de ergste overstromingen in decennia. Ook Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Duitsland en Polen zetten zich schrap

Lees meer »

Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand

Zoals de traditie het voorschrijft wordt met Meulebeke kermis de Sint-Elooisdeken van de Middenstand in de bloemen gezet. Dit jaar valt de eer te beurt aan Bart Minne, die hiermee Pascal Warlop opvolgt. Deze feestelijke plechtigheid vindt plaats op zaterdag 21 september.
The post Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Honden etende immigranten” en “abortus na geboorte” tegen “We gaan niet terug”: dit was het pittige debat tussen Kamala Harris en Donald Trump

Kamala Harris en Donald Trump hebben dinsdagnacht in Philadelphia hun eerste – en tot nader order enige – debat gehouden in de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Het werd een verbeten strijd, maar zonder duidelijke winnaar. Trump hamerde onophoudelijk op zijn favoriete onderwerp immigratie, Harris had zich dan weer duidelijk voorgenomen om de Amerikaanse kiezers ook een positieve visie op

Lees meer »

Zware brand in werkstal op boerderij in Kalmthout

In de Heikantstraat in Kalmthout woedt sinds vrijdagochtend een stevige brand in een boerderij. Het vuur ontstond in één van de loodsen op het terrein. Er zijn gelukkig geen gewonden. De loods, die dienst doet als werkstal, lijkt wel volledig verloren te zijn.

Lees meer »