KIJK. Thiam test zich een laatste keer in Kortrijk, Derwael stoomt zich klaar voor Spelen tijdens open training

Nafi Thiam heeft zaterdag op de Guldensporenmeeting in Kortrijk haar olympische voorbereiding afgesloten. Ze klokte een seizoensbeste van 13.52 op de 100 meter horden en lukte 6m51 in het verspringen. Nina Derwael testte haar olympische oefening op de balk en de brug tijdens een open training in Gent. 

Meer krantenkoppen in België

Prikacties bij Ontex in Eeklo, weekendploeg legt enkele uren het werk neer

Vanochtend hebben de werknemers van de weekendploeg bij Ontex in Eeklo een tijdlang het werk neergelegd. Ontex kondigde in juni aan dat er een 500-tal mensen moet vertrekken in de vestigingen in Eeklo en Buggenhout. De bonden en de directie zijn nog steeds aan het onderhandelen en de actievoerende werknemers willen vooral duidelijkheid. Na enkele uren ging de overgrote meerderheid

Lees meer »

Paul Van Tigchelt over uitspraken van De Wever: “Geen falend migratiebeleid, wel falend integratiebeleid”

Ontslagnemend minister van Justitie, Paul Van Tigchelt (Open VLD), heeft begrip voor de zware uitspraken van Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA). Volgens De Wever zijn het steeds allochtone jongeren die "huftergedrag" vertonen en is dit te wijten aan een falend migratiebeleid. "Maar dit gaat over jongeren van de tweede of derde generatie, dus spreek je over een falend integratiebeleid,

Lees meer »

Vlimmeren rouwt om Bart (42), die overleed na crash tegen aanhangwagen: “Hier verwacht je geen ongevallen met zware afloop”

In het dorpscentrum van Vlimmeren (Beerse) wordt met verslagenheid gereageerd op het verkeersongeval waarbij zaterdagavond de 42-jarige motorrijder Bart J. uit Wechelderzande (Lille) om het leven is gekomen. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur in de Hoogstraat, vlak bij het parochiecentrum waar een eetfestijn plaatsvond. “Dat de sfeer de hele avond zeer bedrukt was, hoef ik je niet te vertellen.”

Lees meer »

Franse keten Chaussea neemt 62 verkooppunten van Bristol over

62 winkels van schoenen- en kledingketen Bristol in Vlaanderen en Wallonië worden overgenomen door de Chaussea groep, een Franse keten die in totaal meer dan 500 schoenenwinkels uitbaat. Dat heeft de ondernemingsrechtbank in Hasselt beslist. Euro Shoe Group, de vennootschap achter Bristol, vroeg eind mei een gerechtelijke reorganisatie aan.

Lees meer »

Shane McLeod officieel voorgesteld als nieuwe bondscoach Red Lions, einde voor kapitein Denayer en recordinternational Dohmen?

Nu ook officieel: de Nieuw-Zeelander Shane McLeod is voor de tweede keer aangesteld als coach van de nationale hockeyploeg bij de mannen. De Belgische hockeyfederatie bevestigde zijn aanstelling vandaag tijdens een persconferentie in Wilrijk. Voor kapitein Félix Denayer en recordinternational John-John Dohmen lijkt er dan weer geen toekomst meer weggelegd bij de Red Lions.

Lees meer »

Kinderopvang Babs houdt eigen versie van Olympische Spelen

Parijs stond deze zomer volledig in het teken van de sport. Nadat er tal van fantastische prestaties werden geleverd op de Olympische Spelen toonden ook de deelnemers aan de Paralympische Spelen wat ze in hun mars hebben. Maar ook in Sint-Eloois-Winkel was Parijs nooit ver weg. Kinderopvang Babs organiseerde namelijk een eigen versie van de
The post Kinderopvang Babs

Lees meer »