Kritiek op veiligheidsdiensten na aanslag op Donald Trump: “Dit had niet mogen gebeuren”

In de Verenigde Staten komt heel wat kritiek op de veiligheidsdiensten die Donald Trump moeten beschermen. Velen vinden het onbegrijpelijk dat een zwaarbewapende man ongezien op een dak kon klimmen en verschillende schoten kon afvuren op een presidentskandidaat. Republikeinse wetgevers willen een onderzoek. 

Meer krantenkoppen in België

Wat Dave Grohl doet voor zijn ‘buitenechtelijk’ kind had Vlaamse Lies ook graag gehad: “Mijn vaderdagcadeautje werd teruggestuurd”

Foo Fighters-frontman Dave Grohl (55) geeft toe dat hij een buitenechtelijk kind heeft, waar de zanger en drummer voor wil zorgen. Hij hoopt dat zijn gezin hem vergeeft. In theorie mooi. In de praktijk een ander paar mouwen, zeggen experts. “Het woord ‘buitenechtelijk’ zegt het al: je staat er buiten en hoort er niet bij.”

Lees meer »

Vijfjarig kind gedood door hyena in Kenia

In Kenia is een vijfjarig kind gedood door een hyena. Dat meldt de Kenya Wildlife Service (KWS) van het Oost-Afrikaanse land donderdag. De dienst belooft “de toenemende aanvallen” van de carnivoor te bestrijden.

Lees meer »

Nieuwe CEO voor Beaulieu

De West-Vlaamse vloerbedekkingsreus Beaulieu International Group (BIG) krijgt een nieuwe CEO: Jean-Baptiste De Ruyck. Dat heeft het bedrijf woensdag aangekondigd.
The post Nieuwe CEO voor Beaulieu appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tiener (17) die hele gezin uitmoordde, sloot vlak na moord de ogen van ouders en broertje “uit medelijden”

De Italiaanse 17-jarige Riccardo C., die zijn jongere broer Lorenzo (12), vader Fabio (51) en moeder Daniela (49) – op gruwelijke wijze om het leven heeft gebracht, werd intussen ondervraagd. Er zijn meer details aan het licht gekomen over het tragische familiedrama in het Italiaanse dorpje Paderno Dugnano, in de buurt van Milaan. Zo zou hij vlak na de moord

Lees meer »