Nederlandse ‘roddelkoningin’ Yvonne Coldeweijer stopt definitief: “Wil volgers niet vervelen”

Yvonne Coldeweijer stopt helemaal met het publiceren van “juice” over bekende Nederlanders. In een bericht op haar besloten Instagram-account Juice Memberclub schrijft de vlogger dat de incasso’s van betalende leden zijn stopgezet en dat er ook geen nieuwtjes meer op het kanaal zullen verschijnen.

 

Meer krantenkoppen in België

“We hebben echt stress gehad”: Belgische trainer Lamberts analyseert “de beste prestatie ooit” van Vuelta-winnaar Primoz Roglic

Primoz Roglic heeft in Madrid zijn vierde Vuelta gewonnen en komt zo op gelijke hoogte van Roberto Heras. De voorsprong va Roglic op de nummer twee was 2’36”, maar een gemakkelijke bevalling was het allerminst. Zijn Belgische trainer Marc Lamberts analyseert de Vuelta van zijn poulain: “Hij koerst nog steeds niet pijnvrij.”

Lees meer »

KIJK. Stralende Margot Robbie voor het eerst met babybuik op de rode loper

Margot Robbie (34) is voor het eerst sinds het nieuws van haar zwangerschap bekendraakte op de rode loper verschenen. De Australische actrice poseerde onder meer samen met haar man Tom Ackerley (34) op de screening van de film ‘My Old Ass’. Een tijdje geleden werd Margot wel al eens gefotografeerd op Wimbledon. Ook toen was haar zwangere buik al goed

Lees meer »

Team Fischer start wekelijkse groepsloop in Kortrijk: “Dag beginnen met een goed gevoel”

Onder begeleiding van Gilles Coigné (37) ging afgelopen weekend een loopclub van start in Kortrijk. “Een sociaal gebeuren waarbij we elke zondagvoormiddag een rustig loopje doen van ongeveer 10 kilometer, langs de mooiste plekjes van Kortrijk.”
The post Team Fischer start wekelijkse groepsloop in Kortrijk: “Dag beginnen met een goed gevoel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Tweehonderd autosleutels stelen om de bazen van Audi te chanteren? Niveau nihil”

Het sociaal conflict bij Audi Vorst wordt bitser met de dag. Personeel dat wil werken, mag dat niet van de directie. “Een hufterige beslissing, maar geen onbegrijpelijke”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Ze werd uitgelokt door werknemers die tweehonderd autosleutels in beslag namen. Die kinderachtige ‘diefstal’ heeft het sociaal overleg bij Audi nodeloos op de spits gedreven.”

Lees meer »

De Barkentijn, de plek die hele generaties de zee liet ontdekken, viert 100ste verjaardag: “Met renovatie en nieuwbouw kan het nog jaren mee”

De Barkentijn viert dit weekend zijn honderdste verjaardag. De villa op de dijk van Nieuwpoort zorgt er al decennia voor dat kinderen, families en gepensioneerden – waarvan velen het financieel lastig hebben – een unieke vakantie beleven. Wij blikken terug én vooruit met de voormalige en de huidige directeur: Jo Rousseau en Nicolas Vermote.
The post De Barkentijn, de

Lees meer »

Nestlé Waters treft schikking van 2 miljoen euro met Franse gerecht

Nestlé Waters gaat een boete van 2 miljoen euro betalen. Het bedrijf heeft een schikking getroffen met het parket. Dat heeft de procureur van het Franse Epinal gemeld. Nestlé Waters moet die boete betalen, nadat aan het licht kwam dat flessenwater van merken als Perrier en Contrex niet aan de eisen voldeed van puur mineraalwater.

Lees meer »

Na gelekt seksfilmpje van Truiense politica: “Rondsturen is strafbaar. De boetes kunnen oplopen tot 80.000 euro”

Een kandidate voor de gemeenteraadsverkiezingen uit Sint-Truiden gooide vorige week plots de handdoek in de ring, nadat een oud seksfilmpje was opgedoken. Wie het filmpje rondstuurde, is volgens experts strafbaar. De boetes kunnen oplopen tot 80.000 euro. En sinds de wet in 2020 verscherpt werd, is het zelfs strafbaar om het filmpje aan iemand te tonen.

Lees meer »