Zuid-Korea wapent zich met laserwapen tegen Noord-Koreaanse drones

Zuid-Korea werkt aan de ontwikkeling van een laserwapen, met het oog op het neerhalen van Noord-Koreaanse drones.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee grote winnaars in paar weken tijd bij Krantenwinkeltje 54 in Oostende: “Ze beloofden me allebei een fles drank”

Bij Krantenwinkeltje 54 in de Jules Peurquaetstraat 54 in Oostende waren er de voorbije weken twee grote winnaars. “De winnaars beloofden me een fles drank”, zegt een trotse uitbater Said Hassanpoor.
The post Twee grote winnaars in paar weken tijd bij Krantenwinkeltje 54 in Oostende: “Ze beloofden me allebei een fles drank” appeared first on KW.be.

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. “Moet ik praten?”: hoe de Rode Duivels de aanwezige media negeerden na de uithaal van Kevin De Bruyne

In Frankrijk stond de boel plots in brand na de woorden van Kevin De Bruyne. En was er niemand om te blussen. Stilte regeerde. Een reconstructie van wat er zich afspeelde in de catacomben van het Groupama-stadion in Lyon. Waarbij de aanwezige pers genegeerd werd door de Rode Duivels. “We kunnen hen niet verplichten om met jullie te praten.”

Lees meer »

Prinses Louise geniet van het kotleven in Maastricht, maar papa Laurent en mama Claire vinden één ding spijtig

Ze heeft deze zomer stevig gefeest: in het nachtleven van Saint-Tropez met haar broer prins Aymeric (18) en op een mondain verjaardagsfeestje in Turijn met haar vader prins Laurent (60). Maar sinds deze week is het weer bittere ernst voor prinses Louise (20), nu ze haar universitaire studies in Maastricht heeft hervat. Maak kennis met de “herdershond van de koninklijke

Lees meer »

Tuinhier gaat op wandel in Sellewie

Op een zomerse avond, met dreigende nattigheid, stapte een grote groep leden van Tuinhier door Sellewie. Vertrek en aankomst in het plaatselijke buurthuis en daartussen gezellig stappen door straten en voetpaden van de parochie. Het bestuur had op twee plaatsen voor een verfrissende verrassing gezorgd en na de wandeling wachtte er voor de deelnemers nog
The post Tuinhier gaat

Lees meer »

Zoekactie naar mogelijke drenkeling in Brugge blijkt vals alarm: “Passant zag fiets in het water drijven”

De hulpdiensten zijn dinsdagavond uitgerukt nadat een voorbijganger een fiets opmerkte in de Brugse ringvaart. Om zeker te zijn dat er geen sprake was van een persoon te water, doorzochten duikers van de brandweer de omgeving. Dat leverde evenwel niks op.
The post Zoekactie naar mogelijke drenkeling in Brugge blijkt vals alarm: “Passant zag fiets in het water drijven”

Lees meer »