Frans en Christiane 60 jaar samen

Zopas vierden Frans Declercq (83) en Christiane Verwilst (84) hun 60ste huwelijksverjaardag. Frans en Christiane, allebei uit Ruiselede, huwden op 4 juli 1964 en trokken daarop in op de ouderlijke hoeve van Frans in de Pannemeerstraat.

Ze kregen 4 kinderen: Marijke, Dominik, Johan en Stefaan. Er volgden 10 kleinkinderen, 2 achterkleinkinderen en er zijn er voor deze zomer nog 2 in ’t verschiet. Na het werk op de boerderij ging Frans graag een kaartje leggen bij de buren en op zondag na de mis in het plaatselijke café. Christiane maakte graag alle kleding zelf en eens met pensioen bleef het een hobby. Bijna dagelijks komt er nog wel één van de kinderen of kleinkinderen over de vloer. Ze werken graag in de moestuin en proberen nog wekelijks naar de mis te gaan. (GGM)

The post Frans en Christiane 60 jaar samen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Verrassing: Burgemeester van Vleteren Stephan Mourisse duwt lijst Open VLD voor de provincie

Huidig burgemeester Stephan Mourisse (57) van de Landelijke Volkspartij zal de provincielijst voor Open VLD duwen. Nogal vreemd, want in januari kondigde notaris Mourisse aan eind dit jaar afscheid te nemen van de politiek. Hij staat dus niet meer op de lijst van de LVP voor de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Verrassing: Burgemeester van Vleteren Stephan Mourisse duwt lijst Open

Lees meer »

Wegdek op E40 tussen Oostduinkerke en Veurne wordt vanaf 22 september vernieuwd

Er wordt vanaf 22 september een nieuw wegdek aangelegd over een afstand van 4 kilometer op de E40. Het wegdek van de E40 richting Frankrijk, tussen de op- en afrittencomplexen van Oostduinkerke (nummer 2) en Veurne (nummer 1a), is aan vernieuwing toe.
The post Wegdek op E40 tussen Oostduinkerke en Veurne wordt vanaf 22 september vernieuwd appeared first on

Lees meer »

Diamant voor Raymond en Mieke uit De Panne

Raymond Lindebringh (82) en Mieke Nouwen (82) zijn afkomstig uit de Brusselse agglomeratie: uit de buurt Beauval of Het Voor aan de Brusselse stadsrand.
The post Diamant voor Raymond en Mieke uit De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen smartphones meer op het Da Vinci Atheneum

Het Da Vinci Atheneum startte het nieuwe schooljaar met enkele opvallende veranderingen. Smartphones zijn voortaan verboden op het schoolterrein en de leerlingen worden aangemoedigd om herbruikbare flessen te gebruiken, die ze kunnen vullen aan de nieuwe watertap van Brita.
The post Geen smartphones meer op het Da Vinci Atheneum appeared first on KW.be.

Lees meer »