Opvallend gevolg van hevige regen in Mexico: woongebieden worden overspoeld door krokodillen

Orkaan Beryl is de voorbije weken door Noord- en Midden-Amerika geraasd. In Mexico veroorzaakte de hevige regenval overstromingen, en de overstromingen veroorzaakten … een overvloed aan krokodillen.

 

Meer krantenkoppen in België

Geslaagde veiligheidsactie ouderraad De Klimtoren: “Eenrichtingsverkeer nodig”

Op vrijdag 6 september bracht de ouderraad van basisschool De Klimtoren de onveilige verkeerssituatie voor de schoolpoort opnieuw onder de aandacht van de gemeente. Er werd een veiligheidsactie georganiseerd waarbij de kinderen en hun wensen rond verkeersveiligheid centraal stonden.
The post Geslaagde veiligheidsactie ouderraad De Klimtoren: “Eenrichtingsverkeer nodig” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Derde verdachte (17) van joyride met ambulance gearresteerd: “Criminele houding heeft medische interventie in gevaar gebracht”

De 21-jarige chauffeur van de gestolen ambulance afgelopen weekend in Antwerpen moet een maand langer in de gevangenis blijven. Dat heeft de raadkamer zopas beslist. Volgens zijn advocate is de jongeman in zijn cel tot schuldinzicht gekomen. Donderdag is ook een derde verdachte, een minderjarige van 17 jaar opgepakt en in een gesloten instelling geplaatst.

Lees meer »

Van tv tot podcast, de zussen Coorevits zijn alomtegenwoordig: “Bij ons moet je wel tegen een stootje kunnen”

Annelien Coorevits is op zondagavond maar liefst drié keer te zien op televisie. Zo doet ze mee aan ‘De Verraders’ op VTM en schittert ze met haar zus Stephanie in ‘Celebrity Klopjacht’ en ‘De Zussen Coorevits’ op Play4. Dat laatste is ook te beluisteren als podcast. “Wij zeggen alles tegen elkaar. Echt alles.”
The post Van tv tot podcast,

Lees meer »

Actievoerders plaatsen banken voor chillende jongeren op Katelijneplein in Brussel, maar stad haalt ze weer weg

De 50 banken die actievoerders zondagavond op het Sint-Katelijneplein in Brussel hadden geplaatst zijn woensdag door arbeiders van de stad verwijderd. De actie ging uit van enkele Brusselse organisaties die het er niet mee eens zijn dat cafés en restaurants op het Sint-Katelijneplein steeds grotere terrassen mogen zetten en op die manier ontmoetingsplekken van jongeren inpalmen.

Lees meer »

Laatste weekend voor bar José op Grote Kring: “We gaan feesten!”

Afgelopen maanden kon je in de sfeervolle pop-up bar José terecht voor kwaliteitsvolle wijnen, bieren en zuiderse tapas. Vrijdag 13 september gaan Marie Ryssaert, Karla Denoulet, Fien Dewaele en Kathelijn Breda hun laatste weekend in. “De tijd is echt voorbijgevlogen!” De uitgebreide tapaskaart wordt voor de laatste dagen vervangen door één gerecht: chili con carne.
The post Laatste weekend

Lees meer »

Kelly Detavernier trekt N-VA-lijst voor provincieraad in kiesdistrict Kortrijk-Roeselare-Tielt

De Kortrijkse schepen en onderneemster Kelly Detavernier (45) is op 13 oktober de lijsttrekker voor N-VA bij de provincieraadsverkiezingen in het kiesdistrict Kortrijk-Roeselare-Tielt. “N-VA mikt resoluut op een deelname aan het beleid. En daarbij zetten we de West-Vlaming weer centraal. Dat betekent efficiënter besturen, minder structuren en enkel nuttige investeringen”, stelt Detavernier. De lijst van N-VA bestaat verder uit een

Lees meer »

IFF Marathon lokt atleten van over hele wereld

Op zondag 15 september is er de 24ste In Flanders Fields Marathon. Er is zowel een halve, als een volledige marathon. Alles samen goed voor 500 deelnemers uit alle hoeken van de wereld.
The post IFF Marathon lokt atleten van over hele wereld appeared first on KW.be.

Lees meer »