Meerdere bouwvakkers komen om nadat stelling in Zwitserland instort

In de Zwitserse gemeente Prilly, in de buurt van de westelijke stad Lausanne, zijn zeker drie bouwvakkers om het leven gekomen nadat een stelling is ingestort. Volgens de politie raakten nog acht mensen gewond. Vier onder hen zouden er ernstig aan toe zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Dief dringt op klaarlichte dag binnen bij Brugse tennisclub: “Hij nam voor honderden euro’s aan sigaretten en een tennisracket mee”

De Brugse tennisclub In ‘t Vrije kreeg woensdagochtend een inbreker over de vloer. De club was door het hevige regenweer gesloten en daarom nam de indringer alle tijd om zijn ronde te doen. Al bleef zijn buit uiteindelijk beperkt. “Het is al de derde keer dat we hier ongewenst bezoek krijgen”, klinkt het.
The post Dief dringt op klaarlichte

Lees meer »

Juwelier Pools sluit fysieke winkel en kiest met de Huisjuwelier voor nieuw concept: “Maar eerst focussen we ons nog op de uitverkoop”

Juwelier Pools in Roeselare houdt ermee op. Toch met de fysieke winkel. De winkel in de Henri Horriestraat sluit eind januari voorgoed de deuren, maar start met een nieuw concept: de Huisjuwelier.
The post Juwelier Pools sluit fysieke winkel en kiest met de Huisjuwelier voor nieuw concept: “Maar eerst focussen we ons nog op de uitverkoop” appeared first on

Lees meer »

Kermis in Langemark met klassieke ingrediënten en nieuwigheden: “Petanquetornooi en spelnamiddag”

Naast vaste waarden zoals de avondmarkt op de vrijdag, de kermisduatlon op zaterdag en kermisbarbecue met Moeder Baekelandt op zondag, pakt het vernieuwde Kermiscomité Langemark uit met een gratis petanquetoernooi en kinderspelnamiddag op zaterdagnamiddag.
The post Kermis in Langemark met klassieke ingrediënten en nieuwigheden: “Petanquetornooi en spelnamiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paardenkoers in Dadizele wellicht laatste keer langs de Waterstraat

De Lustige Dravers organiseerden op kermismaandag opnieuw hun jaarlijkse paardenkoers. Rond de jaarwisseling starten de werken op de site van het Dadipark waardoor het paardenkoerscomité voor volgend jaar op zoek moet naar een nieuwe locatie. “Het zou jammer zijn moest deze folklore verdwijnen.”
The post Paardenkoers in Dadizele wellicht laatste keer langs de Waterstraat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familievriend onthult nieuwe details over affaire Dave Grohl: “Hij woont niet langer bij zijn gezin”

“Hij was niet bij de geboorte, maar hij heeft zijn dochter wel al verschillende keren gezien.” Er zijn nieuwe details opgedoken over de affaire van Dave Grohl (55). Eerder deze week maakte de rocker bekend dat hij zijn vrouw bedrogen heeft en in het geheim een kind verwerkt heeft. Volgens een familievriend is Grohls minnares echter geen onbekende. “Hij kent

Lees meer »

Evelyne Bossaert is nieuwe directeur van Immaculata: “Ik zocht een nieuwe uitdaging”

Evelyne Bossaert en Simon Bruynsteen zijn respectievelijk de nieuwe directeur en nieuwe technisch directeur van Immaculata Ieper. Met het lerarentekort en het klaarmaken van zes nieuwe lokalen in de vroegere Kliniek Zwarte Zusters kregen ze in de zomervakantie meteen enkele stevige uitdagingen voorgeschoteld.
The post Evelyne Bossaert is nieuwe directeur van Immaculata: “Ik zocht een nieuwe uitdaging” appeared first

Lees meer »