Ellen DeGeneres neemt afscheid van showbizz: hoe ooit populaire talkshowhost van haar voetstuk viel

Ellen DeGeneres, een ooit hyperpopulaire Amerikaanse talkshowhost, viel vier jaar geleden keihard van haar voetstuk. Nu kondigt ze aan dat alles voorbij is.

 

Meer krantenkoppen in België

Grondig Anders gaat op zoek naar nieuwe locatie

Grondig Anders is op zoek naar een nieuwe lap grond. De vzw onderhoudt een stuk grond in de Grietestraat in Lichtervelde, maar de eigenaars willen deze samenwerking stopzetten. “We benadrukken vooral dat hiermee geen einde komt aan de vzw Grondig Anders”, zegt Bart Neirynck. “We zijn zoveel meer dan enkel onze moestuin. We zijn een community en we willen de

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Titelverdediger Laurens Devos staat na overtuigende zege in tafeltennisfinale, die om 17 uur volgt!

De Paralympische Spelen in Parijs zijn al toe aan hun voorlaatste dag. De grootste Belgische medaillekansen zijn er voor dressuurrijdster Michèle George in de freestylecompetitie (graad V) en wielrenner Tim Celen in de wegrit (MT1-2). Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) plaatste zich vanmorgen ook al voor de finale, die om 17 uur volgt, en speelt dus om het goud. Kan hij

Lees meer »

KFC Aarsele viert 80-jarig bestaan met hopelijk een promotie: “Onze jongeren hebben honger om weer in derde provinciale te spelen”

Voetbalclub KFC Aarsele bestaat 80 jaar en dit zal gevierd worden. Zo is er op 14 en 15 september al de jaarlijkse barbecue, maar er komt nog meer aan. Voorzitter Phillipe Vindevogel, die ondertussen al twee jaar aan het roer staat, wil ook sportief één en ander zien bewegen.
The post KFC Aarsele viert 80-jarig bestaan met hopelijk een

Lees meer »

Nieuwe knuppelpaden in Iepers Hoornwerkpark aangelegd

Twee oude knuppelpaden in het Hoornwerkpark in Ieper kregen een make-over. De paden vormen een zachte verbinding tussen het centrum van Ieper en de omgeving van Camping Jeugdstadion en waren in slechte staat.
The post Nieuwe knuppelpaden in Iepers Hoornwerkpark aangelegd appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE TOUR OF BRITAIN. Remco Evenepoel, die gepersonaliseerd cadeau krijgt, wil Magnier aan nieuwe zege helpen: “Straf wat hij doet”

De teller voor Soudal-Quick.Step staat intussen op twee. Paul Magnier sprintte al twee keer naar de zege in de Tour of Britain dankzij uitstekend werk van Remco Evenepoel. Helpt de dubbele olympisch kampioen zijn ploegmaat naar een derde zege in een nieuwe vlakke etappe rond Northampton? Mis niets van de actie via onderstaande liveblog en kijk hier als HLN-abonnee naar

Lees meer »

Jonas en Elina verkopen en verhuren hottubs

Tijdelijk een hottub nodig voor een feestje? Op zoek naar een romantische toets voor een knus avondje met je partner? Dankzij The Rolling Hottub rol je gewoon een authentieke hottub je tuin binnen. “Je hebt er geen elektriciteit voor nodig en na iets meer dan een uur kun je in bad!”
The post Jonas en Elina verkopen en verhuren

Lees meer »

“Belangrijke stemmen in het land zeggen dat hij beter zou opstappen”: is Zelensky’s regerings­her­vor­ming een wanhoopspo­ging?

Oekraïens president Volodimir Zelensky herschikt zijn regering, naar eigen zeggen “met het oog op het verderzetten van de oorlog in de herfst.” Vier ministers hebben hun ontslag al ingediend bij het parlement. Wat drijft Zelensky daarbij? En zal die herschikking de oorlog in de gewenste plooi leggen? Professor internationale politiek (UAntwerpen) Tom Sauer: “Dit is een wanhoopspoging, het wordt hoog

Lees meer »

Kinderopvang Babs houdt eigen versie van Olympische Spelen

Parijs stond deze zomer volledig in het teken van de sport. Nadat er tal van fantastische prestaties werden geleverd op de Olympische Spelen toonden ook de deelnemers aan de Paralympische Spelen wat ze in hun mars hebben. Maar ook in Sint-Eloois-Winkel was Parijs nooit ver weg. Kinderopvang Babs organiseerde namelijk een eigen versie van de
The post Kinderopvang Babs

Lees meer »

Hypotheekrente op laagste peil in bijna twee jaar

De hypotheekrente in België staat op het laagste niveau in bijna twee jaar. Dat schrijft De Standaard en wordt bevestigd door de rentebarometer van Immotheker/Finotheker, die dagelijks een vergelijking maakt van duizenden hypotheken in België.

Lees meer »

Moeder van 14-jarige verdachte waarschuwde school in Georgia voor schietpartij: “Mijn zoon is een extreem noodgeval”

De moeder van de 14-jarige jongen die ervan wordt beschuldigd vier mensen te hebben doodgeschoten en negen anderen te hebben verwond op zijn middelbare school in de Amerikaanse staat Georgia, heeft de school op de ochtend van de schietpartij gebeld en gewezen op het “extreme noodgeval” dat haar zoon is. Dat schrijft The Washington Post op basis van tekstberichten en

Lees meer »