Ollie Watkins is het symbool van hard werken en zo het ultieme doel bereiken: “Ik wil mezelf zien als meer dan enkel een voetballer”

“Ik wil mijn stempel drukken op de samenleving.” Ollie Watkins (28) wil meer zijn dan enkel een voetballer. Van de lagere divisies over de Premier League naar Engelse volksheld: zijn droom werd werkelijkheid. 

Meer krantenkoppen in België

Vernieuwing gasleiding in Noordstraat en deel van de Brugsesteenweg, werken klaar tegen Batjes 2025

Naar aanleiding van een gas- en waterlek in de Noordstraat eerder dit jaar en de nood aan verschillende kleine herstelwerken, voerde Fluvius op diverse plaatsen controles uit. Die wijzen uit dat de bestaande gasleiding in de Noordstraat en deels ook in de Brugsesteenweg best vervangen wordt door een nieuwe polyethyleen gasleiding.
The post Vernieuwing gasleiding in Noordstraat en deel

Lees meer »

Duizenden mensen geëvacueerd voor bosbranden in Californië

Duizenden bewoners in het zuiden van de Amerikaanse staat Californië zijn zondag geëvacueerd voor oprukkende bosbranden. Dat melden Amerikaanse media. Gouverneur Gavin Newsom riep zaterdagavond (lokale tijd) de noodtoestand uit om extra middelen in te zetten in de strijd tegen het vuur. Het ziet er niet naar uit dat er snel beterschap komt.

Lees meer »

Marie-José en Fernand zijn 65 jaar getrouwd

Marie-José Mestdagt en Fernand Alliet werden op het gemeentehuis ontvangen voor hun briljanten huwelijksjubileum. Hoewel ze veel gewerkt hebben en een gezin met vier kinderen hadden, heeft het koppel heel wat afgereisd.
The post Marie-José en Fernand zijn 65 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jeugdhuis Dolce Vita uit de startblokken met nieuwe kernleden: “Ook wel nieuwe activiteiten”

Eind mei zag de toekomst van het Oostnieuwkerkse jeugdhuis Dolce Vita er niet bijzonder rooskleurig uit. De kern – zeg maar het bestuur van het jeugdhuis – was dringend op zoek naar vers bloed. Ter gelegenheid van de avondmarkt werd een affichecampagne opgezet met het doel nieuwe kernleden te werven. Die campagne leverde ondertussen resultaat op. De eerste grote activiteit

Lees meer »

OPINIE – Hoe zot mag het worden? Flagrante leugens verspreiden als politicus: dat kan niet

‘Ik ben geen racist.’ Dat wil Jackie Vercamer duidelijk gezegd hebben in deze krant. Jackie is 74, woont in Houthulst en wil de allereerste Vlaams Belang-burgemeester van het land worden. Op 13 oktober trekt de elektricien op rust de VB-lijst in de plattelandsgemeente naast Diksmuide. Het is de eerste keer ooit dat hij deelneemt aan de lokale verkiezingen, ‘voor het

Lees meer »

Axel Daeseleire bezoekt luxebordeel in ‘Axel in Amerika’: “Voor een basisbehandeling betaal je al bijna 1.000 euro”

“Toen ik in coma lag, probeerden fotografen binnen te dringen door te doen alsof ze mijn broer waren.” In de tweede aflevering van het Play4-programma ‘Axel in Amerika’ gaat Axel Daeseleire (55) op stap met een paparazzo in Hollywood, maar vier jaar geleden werd hij zelf achtervolgd door de pers. Daarnaast vertelt hij ook openhartig over zijn bezoek aan een

Lees meer »

Gemeentelijke waardering voor Mooimakers

Vrijwilligers, verenigingen en veel schoolgaande jongeren zorgen er in de gemeente al jaren voor dat de straten, bermen en grachten af en toe een schoonmaakbeurt krijgen. Dit jaar krijgen de Mooimakers voor het eerst een officiële erkenning vanwege het College van Burgemeester en Schepenen. Alle Ardooise scholen die zich inzetten voor het offensief Proper kregen
The post Gemeentelijke waardering

Lees meer »

André en Bernice zijn vijftig jaar gelukkig getrouwd

Op zondag 25 augustus werden André Brugghe en Bernice Vandenbroucke uit de Driepikkelstraat in Ledegem gehuldigd op het gemeentehuis. Het koppel stapte op 16 augustus 1974 in het huwelijksbootje en is inmiddels vijftig jaar getrouwd.
The post André en Bernice zijn vijftig jaar gelukkig getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Wees mild voor Remco als het hem niet lukt”: kopman Evenepoel zonder ‘ploegmaat’ naar WK, Hermans en De Plus wel in achtkoppige selectie

Afscheidnemend bondscoach Sven Vanthourenhout heeft zijn achtkoppige WK-selectie bekendgemaakt. Maxim Van Gils (24) is de enige debutant en wordt aanzien als schaduwkopman. Meest ‘opvallende’ is dat kopman Remco Evenepoel (24) het in Zürich zonder ploegmaten van Soudal Quick-Step moet stellen. Vanthourenhout: “Ik ga steeds voor de sterkst mogelijke selectie. Uit welke ploeg de renners komen is bijzaak.”

Lees meer »

Dood van Cloé (28) in Thailand komt hard aan in Holsbeek: “Ik hoorde haar enkele weken geleden nog, ze leek zo gelukkig”

De Belgische vrouw die zaterdagochtend dood werd teruggevonden in het noorden van Thailand, is de 28-jarige Cloé Ferrari, afkomstig uit Holsbeek. Ze woonde sinds een tiental maanden met haar vriend in de provincie Mae Hong Son in Thailand en gaf daar yogalessen. “Ik hoorde haar een paar weken geleden nog, ze leek zo gelukkig”, klinkt het bij een vriendin.

Lees meer »