Dochter van Kristel Verbeke en Gene Thomas verzorgt voorprogramma van haar papa op Parkies

Nanou Thomas (19), de dochter van Kristel Verbeke (48) en Gene Thomas (51), staat deze zomer op het podium met haar papa. Ze verzorgt – samen met haar band Bliss – namelijk zijn voorprogramma op de Parkies-concerten in verschillende steden in Vlaanderen. 

Meer krantenkoppen in België

Elektrische bus van De Lijn vat vuur

Donderdagmiddag rond 17 uur merkte de chauffeur van een elektrische bus van vervoermaatschappij De Lijn dat zijn bus hevig begon te roken.
The post Elektrische bus van De Lijn vat vuur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aantal boeren blijft dalen: in één jaar tijd weer zes procent minder landbouwbedrijven

West-Vlaanderen telt nog 7.463 landbouwbedrijven. 507 stuks of 6 procent minder dan een jaar geleden en liefst 15 procent minder in vergelijking met tien jaar eerder. Toen waren er nog 8.792 land- en tuinbouwers in onze provincie aan de slag. Dat blijkt uit de jaarlijkse cijfers van Statbel, het Belgische statistiekbureau. “De politiek moet dringend een duidelijk én werkbaar kader

Lees meer »

Scouts en gidsen klaar voor jaarlijkse Fancyfair

De scouts en de gidsen pakken van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september aan het Gaverkasteel met hun jaarlijkse Fancyfair uit. De festiviteiten krijgen dit keer een middeleeuws kleedje aangemeten.
The post Scouts en gidsen klaar voor jaarlijkse Fancyfair appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rugby RSL officieel van start op site Schiervelde

Zaterdag werd de nieuwe locatie van Rugby RSL officieel geopend. De rugbyclub huist sinds kort op Schiervelde waar één van de voetbalvelden werd omgevormd tot een rugbyterrein met daarbij ook een kantine.
The post Rugby RSL officieel van start op site Schiervelde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grot van Lourdes staat onder water

Het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes is in de nacht van vrijdag op zaterdag deels overstroomd door noodweer in Frankrijk. Onder meer de bekende grot van het Franse bedevaartsoord is daardoor gesloten, zo heeft het zaterdag bekendgemaakt.

Lees meer »

KIJK. “Mentaal grootste uitdaging van mijn leven, want je moet urenlang geconcentreerd zijn”: Spanjaard beklimt 82 bergtoppen in 19 dagen tijd

De Spanjaard Kilian Jornet is erin geslaagd om in 19 dagen tijd 82 bergtoppen in de Alpen te beklimmen, allemaal toppen van 4000 meter. En alsof dat nog geen ongelooflijke prestatie op zich is: na elke beklimming sprong hij op zijn fiets om naar de voet van de volgende berg te fietsen, om die vervolgens weer te beklimmen. “Dit project

Lees meer »

HLN TRANSFERLIVE. AA Gent slaat dubbelslag op transfermarkt, Racing Genk versterkt zich met jonge Amerikaan

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden, maar vandaag wordt een cruciale dag voor onze Belgische ploegen die Europees spelen. Want: vannacht om 00u moeten de definitieve spelerslijsten

Lees meer »

Schade aan bovenleiding in Beernem: tweede spoor tussen Aalter en Brugge weer in gebruik

Sinds 5.30 uur dinsdagochtend zijn twee van de drie sporen tussen Aalter en Brugge weer in gebruik. Dat meldt spoornetbeheerder Infrabel. Alle treinen kunnen rechtstreeks rijden zonder omleiding. Het derde spoor wordt later opnieuw in gebruik genomen.
The post Schade aan bovenleiding in Beernem: tweede spoor tussen Aalter en Brugge weer in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emotionele Karlien hapt naar adem wanneer ze haar bruidegom voor het eerst ziet in ‘Blind getrouwd’: “Niet mijn type”

De eerste twee ‘Blind getrouwd’-koppels zijn een feit. Bij Simen en Larissa zorgde het huwelijk voor fonkelende oogjes, Thomas maakte niet meteen een overdonderende eerste indruk bij de nog net niet hyperventilerende Karlien. Over een hoge gunfactor, gebrek aan pit en een streepje bloot. “Is ’t een boereke? Die zitten er meestal wel goed in.”

Lees meer »