Mogelijk nieuwe James Bond noemt geruchten ‘hype en gepraat’

Clive Owen wordt als een van velen genoemd als de mogelijke nieuwe James Bond. Maar de Engelse acteur doet die geruchten af als “hype en gepraat” en vraagt zich bovendien hardop af wie er überhaupt zit te wachten om gecast te worden als 007. 

Meer krantenkoppen in België

Man uit Zonnebeke krijgt vrijspraak voor verkrachting, maar wordt wel veroordeeld voor rammeling aan ex-vrouw

De rechter in Ieper veroordeelde een man uit Zonnebeke voor slagen aan en belaging van zijn ex-vrouw. Tayeb B. stond ook terecht voor verkrachting, maar werd daarvoor vrijgesproken. “Er waren spanningen en plots is hij ontploft”, aldus zijn advocaat Marc Snick.
The post Man uit Zonnebeke krijgt vrijspraak voor verkrachting, maar wordt wel veroordeeld voor rammeling aan ex-vrouw appeared

Lees meer »

Conflict bij Audi Brussels bereikt kookpunt: directie zet werknemers zonder loon thuis, vakbonden laten deurwaarder ‘lock-out’ vaststellen

De sfeer aan de Audi-fabriek in Vorst wordt steeds grimmiger. Op vraag van de vakbonden heeft een deurwaarder vastgesteld dat de fabriek dicht is. “Er zijn 200 à 300 werkwilligen die niet binnen mogen”, zegt ACV Metea-vakbondsman Ronny Liedts. Er wordt gesproken van een ‘niet-wettelijke lock-out’. De actie kwam nadat het management zondagavond had aangekondigd dat de fabriek gesloten zou

Lees meer »

Gilkinet vraagt NMBS om terugschroeven extra treinen te herzien: “Nooit eerder kreeg het spoorbedrijf zoveel middelen”

Ontslagnemend minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) is niet tevreden met de beslissing van de NMBS om de invoering van extra treinverbindingen uit te stellen. Hij waarschuwt dat het spoorbedrijf nu de kans moet grijpen die het recente beheerscontract biedt. Zoniet zou de volgende regering de contracten wel eens kunnen terugschroeven, aldus Gilkinet.

Lees meer »

Passant vindt twee obussen in het struikgewas in Ardooie

Een natuurliefhebber vond maandag in de late namiddag twee obussen in het struikgewas in de Kasteelstraat in Ardooie. De man reageerde alert en verwittigde onmiddellijk de hulpdiensten.
The post Passant vindt twee obussen in het struikgewas in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oplichter uit Big Brother opnieuw voor de rechter: beleggers in ‘duurzame technieken’ zijn tientallen miljoenen kwijt

Voormalig Big Brother-deelnemer Javier De Rycke moet zich opnieuw voor de strafrechter verantwoorden voor grootschalige oplichtingspraktijken. Samen met een internationale bende oplichters zou hij een driehonderdtal investeerders in duurzame bos- en mijnbouw hebben gedupeerd. De totale schade voor de slachtoffers bedraagt ongeveer 20 miljoen euro.

Lees meer »

Tordale viert 55ste verjaardag met volksfeest: “Laagdrempelig, maar overweldigend”

Een groot straatfeest waarop iedereen welkom is. Zo wil Tordale zijn 55ste verjaardag vieren. Zonder academische zitting of andere plechtstatigheden. Op zaterdag 21 september van 14 tot 19 uur aan het hoofdgebouw in de Bruggestraat is het zover. Dan is het feesten geblazen.
The post Tordale viert 55ste verjaardag met volksfeest: “Laagdrempelig, maar overweldigend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spermadonor die 550 kinderen verwekte, klaagt Netflix aan over documentaire ‘The Man with 1000 Kids’

Het gespreksonderwerp van deze zomer was ongetwijfeld de Netflix-documentaire ‘The Man with 1000 Kids’. De reeks vertelt het verhaal van de Nederlander Jonathan Meijer, die maar liefst 550 kinderen heeft verwekt met zijn zaad. Jonathan is echter niet eens met het beeld dat van hem wordt neergezet. Hij klaagt de streamingdienst dan ook aan en wil bovendien dat Netflix de

Lees meer »