Engeland is te goed geworden voor bondscoach Gareth Southgate

 

Gareth Southgate verdeelt Engeland. De fans roepen al een EK lang om zijn ontslag – maar nu staat hij in de finale en er zijn zelfs plannen om hem tot ridder te slaan.

 

Meer krantenkoppen in België

Een transferbom die kan ontploffen: waarom Belgische clubs 321 miljoen aan transfers verdienden maar zelf weinig uitgeven

Het Belgisch voetbal cashte nooit meer dan deze zomer (321 miljoen), maar gaf nog geen derde ervan uit. Anderlecht verkocht deze zomer voor 18 miljoen aan spelers, maar spendeerde amper 3 miljoen. Vanwaar komt de spaarzaamheid van de clubs? Op de achtergrond speelt één rechtszaak die het inkomstenmodel van de Jupiler Pro League zwaar onder druk kan zetten.

Lees meer »

Howest wil tienduizend Vlamingen aan het sporten krijgen

Hogeschool Howest en Volvo-verdeler Automobilia trekken vanaf september door Vlaanderen met de Sportinnovatiemobiel, een sportcontainer vol innovatieve sporttechnologieën. De Sportinnovatiemobiel is de ideale proeftuin om technologische innovaties in sport en bewegen te testen en te demonstreren. Het is de bedoeling om de komende drie jaar met de Sportinnovatiemobiel langs te gaan bij bedrijven, scholen en
The post Howest wil

Lees meer »

“Hij voelde nog nooit zo’n druk als hier”: Van den Bergh vecht na verlies tegen de tranen en wordt bijgestaan door manager tijdens interview

Geen succesvolle dag voor de Belgen op de Flanders Darts Trophy in Antwerpen, het tiende European Tour-event van het jaar. Voor eigen publiek stootte enkel Mike De Decker door. De andere vijf landgenoten – waaronder Dimitri Van den Bergh – haalden de tweede ronde niet. En dat kwam vooral bij die laatste bijzonder hard aan. Hij werd tijdens het interview

Lees meer »

227 banen bedreigd bij Copeland in Welkenraedt

Bij Copeland in Welkenraedt, in de provincie Luik, staan 227 banen op de helling. De producent van compressoren heeft donderdag de intentie bekendgemaakt om de productie er stop te zetten. Daardoor staan 227 van de 316 banen op de helling.

Lees meer »

20 bewoners in de buurt van Plopsa De Panne geëvacueerd na gaslek

In de De Pannelaan in Adinkerke, bij De Panne, zijn ongeveer 20 mensen geëvacueerd na een gaslek. Waarschijnlijk is het lek ontstaan in een leiding onder een voortuin. Fluvius heeft een deel van de leiding afgesloten, maar is nog op zoek naar de exacte locatie van het lek. De meeste mensen zijn ondertussen weer thuis.

Lees meer »

KVK Westhoek speelt thuismatch tegen Dikkelvenne in… Boezinge: “We hopen dat ons nieuw veld maandag gekeurd wordt”

KVK Westhoek speelt dit seizoen op kunstgras. De werken liepen echter wat vertraging op en zo spelen de Ieperlingen hun vooruitgeschoven eerste thuismatch nog elders. De ploeg van Bram Lucker gaat naar Boezinge, de ploeg met wie KVK Westhoek bijna ging fusioneren vorig jaar.
The post KVK Westhoek speelt thuismatch tegen Dikkelvenne in… Boezinge: “We hopen dat ons nieuw

Lees meer »

Belgen veranderen massaal van bank

01:00 In de eerste zes maanden van het jaar werden bijna 25.000 spaarrekeningen overgedragen naar een andere bank. Dat is een teken dat de grotere concurrentie tussen de banken vruchten afwerpt.

Lees meer »