Zakenkantoor Geert Dehaese fusioneert met L&M Brokers

Zakenkantoor Geert Dehaese gaat sinds kort door het leven als ‘L&M Brokers – By Geert Dehaese’. Het is het gevolg van een fusie tussen het zakenkantoor en L&M Brokers, dat werd opgericht door Jovi De Loof om de bedrijven Viaene Verzekeringen en Zakenkantoor Decleir in onder te brengen. L&M Brokers is al langer actief in Sijsele en dan vooral bekend onder de naam Viane Verzekeringen.

Geert Dehaese van het zakenkantoor dat zijn naam draagt – en dat zowel verzekeringen als hypothecaire leningen aanbiedt – begon in 1988 te werken in het verzekeringskantoor van zijn vader en nam in 1992 het kantoor over. In 2002 vestigde hij zich in de Dorpsstraat in Sijsele, waar hij in 2015 begon het met aanbieden van woonkredieten. Dat deed hij de jongste jaren onder de noemer ‘Leningcomfort’.

Voordelen

Maar nu is er dus een samenwerking gekomen tussen beide ondernemingen en dit resulteerde ook in een verhuizing naar het pand Dorpsstraat 61B, waar L&M Brokers al langere tijd actief is. “Geert neemt nu zelf een tusssenpauze in een al lange en drukke loopbaan maar komt op termijn zeker terug om het kantoor te versterken”, zegt medezaakvoerder Jovi De Loof.

“In deze branche zijn synergieën steeds belangrijker dus dit is ook wat we gaan hebben met deze operatie. Door deze samenvoeging met de bijkomende verzekeringscollega’s- en partners in twee L&M Brokerfilialen – in Sijsele en in Kuurne – genieten onze klanten een nog uitgebreider klantenaanbod, betere voorwaarden, permanentie en een snellere schadeafhandeling. Door een groter kantoor, met nu vijf personen, zal de service en de snelheid van dienstverlening ook stijgen dus er zijn alleen maar voordelen aan de fusie.” (PDV)

The post Zakenkantoor Geert Dehaese fusioneert met L&M Brokers is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tiener (17) die hele gezin uitmoordde, sloot vlak na moord de ogen van ouders en broertje “uit medelijden”

De Italiaanse 17-jarige Riccardo C., die zijn jongere broer Lorenzo (12), vader Fabio (51) en moeder Daniela (49) – op gruwelijke wijze om het leven heeft gebracht, werd intussen ondervraagd. Er zijn meer details aan het licht gekomen over het tragische familiedrama in het Italiaanse dorpje Paderno Dugnano, in de buurt van Milaan. Zo zou hij vlak na de moord

Lees meer »

Zwangere vrouw en 6 kinderen onder de doden nadat bootje met migranten zinkt aan Cap Gris-Nez

Op het Kanaal ter hoogte van Cap Gris-Nez is een rubberboot met bijna zeventig migranten erin gezonken. Volgens de Franse minister van Binnenlandse zaken Gérald Darmanin is er voorlopig sprake van 12 doden en “verschillende gewonden”. Enkele van hen zouden in kritieke toestand zijn. Twee opvarenden zijn nog vermist. Bij de doden zijn een zwangere vrouw en zes kinderen.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Uit onderzoek blijkt dat leerlingen op school vaak niet naar het grote toilet durven. Slecht voor de gezondheid, maar de reden kunnen we begrijpen…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste onderzoek vliegtuigramp Brazilië wijst op ijsvorming op vleugels

Een eerste onderzoek naar het ongeluk met een vliegtuig van de Braziliaanse maatschappij Voepass waarbij vorige maand alle 62 inzittenden om het leven kwamen, wijst op mogelijke ijsvorming op de vleugels. Het toestel stortte begin augustus neer bij Vinhedo, een plaats zo’n honderd kilometer van de eindbestemming, luchthaven Guarulhos in São Paulo.

Lees meer »

Lassers, koks, boekhouders: het leger heeft je nodig. Defensie wil net als onderwijs inzetten op zij-instromers

Steeds meer Belgen vinden de weg naar Defensie. Dit jaar klopt de organisatie af op een recordaantal kandidaat-militairen. Nu al schreven 9.800 mensen zich in om deel te nemen aan de selectieprocedure. “Tegen het einde van het jaar verwachten we 11.000 inschrijvingen”, vertelt driesterrengeneraal en personeelsbaas van Defensie Thierry Esser. Hij pleit voor een hervorming van het statuut van militairen

Lees meer »

Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare

De partij het Vlaams Belang kondigt op het laatste moment aan dat ze deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober in Koekelare. Dit nieuws werd bevestigd aan onze redactie en komt dus als een verrassing.
The post Op de valreep dan toch een lijst van Vlaams Belang in Koekelare appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Amerikaanse boer tovert maïsveld om in Taylor Swift-doolhof

Een Amerikaanse boer in de staat Ohio heeft zijn maïsveld omgetoverd tot een groot doolhof in het thema van Taylor Swift. Luchtbeelden tonen het prachtige doolhof met verschillende verwijzingen naar de superster. De boer maakt jaarlijks een nieuw doolhof, telkens in een ander thema. Dit jaar is die eer dus weggelegd voor de immens populaire Taylor Swift, die de wereld

Lees meer »

Inzameling schoolgerei voor het goede doel in Torhout

De nieuwe politieke partij Trots Op Torhout heeft met succes een inzameling van tweedehands schoolgerei georganiseerd voor gezinnen die het moeilijk hebben om financieel rond te komen.
The post Inzameling schoolgerei voor het goede doel in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mama van Hannelore (21) richt zich tot haar doodrijder in rechtbank: “Heel teleurgesteld dat hij slachtofferrol aanneemt”

De 42-jarige Wesley D., die studente Hannelore Reyniers (21) vorig jaar onder invloed van heroïne doodreed op een weg waar hij niet mocht rijden, hoopte wat van zijn drie jaar cel af te peuteren, maar botste op een vlijmscherpe uithaal van het parket én de familie van het slachtoffer. “Wij zijn opnieuw teleurgesteld in die man”, zegt de mama van

Lees meer »