Dartsclub ’t Hoekske uit Koekelare viert de kampioenen

Voor het tweede jaar op rij is Geert Seru kampioen bij de heren in de dartsclub van café ’t Hoekske. Met maar liefst 139 punten liet hij de concurrentie ver achter zich. Alan Preem en Thomas Vanoverbeke eindigden op de tweede en derde plaats. Pascal De Laere gooide de meeste 180’s, namelijk 7, terwijl de hoogste uitworp van 150 punten werd behaald door de jongste deelnemer, Nigel Coudeville.

Bij de vrouwen veroverde Kelly De Grande de kampioenstitel, gevolgd door Nadia Cremmery en Tamara Haest. De Rode Lantaarn ging bij de heren naar Stefaan D’Hondt en bij de vrouwen naar Stefanie Deman. Het ontslagnemende bestuurslid Pascal Van Middel werd bedankt voor zijn jarenlange inzet, terwijl Janick Coudeville werd verwelkomd als nieuw bestuurslid. (SVE/foto Coghe)

The post Dartsclub ’t Hoekske uit Koekelare viert de kampioenen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse boot lost zeebaars in jachthaven Blankenberge: “Strafbaar en risico op hoge boete”

Enkele Nederlandse vissers probeerden dinsdag honderden kilo’s aan zeebaars illegaal aan land te brengen in de jachthaven van Blankenberge. Zo probeerden ze de visveiling te omzeilen. Een voorbijganger verwittigde de scheepvaartpolitie, die de mannen in kwestie doorverwees naar de haven van Zeebrugge. Daar werd hun vangst in beslag genomen. Dienst Visserij volgt de zaak verder op. Indien het om beroepsvissers

Lees meer »

“Nooit hang ik nog de held uit”: ex-Vive la Fête-drummer Gino (50) betrapt sluikstortster (70), maar ligt nu zwaargewond in ziekenhuis

“Vrienden zeggen me dat ik het juiste heb gedaan. Maar volgende keer rijd ik gewoon door.” Gino Geudens (50) uit Herentals ligt zwaargewond in het ziekenhuis nadat hij ’s nachts een sluikstorter betrapte. De drummer bij onder meer rockband Metal Molly wilde de 70-jarige vrouw tegenhouden in afwachting van de politie. Maar daar dacht de vrouw duidelijk anders over.

Lees meer »

HERBEKIJK. Evenepoel en Alaphilippe helpen Magnier aan winst: bekijk hier de volledige eerste uitzending van de Tour of Britain

Zin om de uitzending van de openingsetappe in de Ronde van Groot-Brittannië te herbekijken? Dat kan op deze pagina! Kijk hieronder als HLN-abonnee naar rit 1, waarin tweevoudig olympisch kampioen Remco Evenepoel zijn terugkeer in competitie vierde na de Spelen. En onze landgenoot liet zich ook meteen gelden, onder meer in dienst van ploegmakker Paul Magnier. De talentvolle sprinter, amper

Lees meer »

Woonzorgcentrum Maria Middelares heeft nieuwe personeelsparking

De medewerkers van het woonzorgcentrum Maria Middelares, centrum voor dagverzorging ‘De Korenaar’ en de kinderopvang ‘Felix’ in Villa Rosa gebruiken sinds maandag 2 september hun nieuwe personeelsparking. Die is bereikbaar via de Vier Seizoenenstraat.
The post Woonzorgcentrum Maria Middelares heeft nieuwe personeelsparking appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oekraïense delegatie uit bezet gebied op bezoek in Limburg: “We kunnen hier veel leren voor de wederopbouw van ons land”

In Limburg is deze week een Oekraïense delegatie op bezoek. Die wil kennis opdoen over onder meer de reconversie van de mijnen, persvrijheid en recyclage. Het gaat onder meer om de gouverneur van de provincie Loehansk in het oosten van Oekraïne, een gebied dat intussen door Rusland is bezet, en drie burgemeesters van bezette steden. Vandaag bracht de delegatie een

Lees meer »

KFC Poperinge (3A) op zoek naar zes op zes in Keiem

KFC Poperinge A begon het seizoen met een driepunter in eigen huis tegen promovendus Sassport Boezinge B. Dylan Verstraete maakte zijn competitiedebuut bij zijn nieuwe club. De leerkracht stapte in het tussenseizoen over van KSK Vlamertinge.
The post KFC Poperinge (3A) op zoek naar zes op zes in Keiem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontslagen Lotte Vermeir van VRT had een klokkenluidersstatuut. Maar wat is dat? En kan je dan echt niet ontslagen worden?

Netmanager Lotte Vermeir , die door de VRT aan de deur werd gezet, had een klokkenluidersstatuut. Wat is dat eigenlijk? Betekent dit dat haar ontslag automatisch teruggedraaid wordt? Of kan ze een schadevergoeding eisen? “Een klokkenluider is beschermd door de wet”, zegt expert Miet Vanhegen van Acerta Consult. Maar is die bescherming absoluut?

Lees meer »

Van klimmen in Damme tot speuren in Waregem: dit zijn onze 5 tips voor Open Monumentendag

Op zondag 8 september tekenen we opnieuw present voor Open Monumentendag. Het thema En route! focust op hoe mensen en ideeën altijd in beweging zijn, langs eeuwenoude routes over land, spoor of water. Dat levert een uitgebreid programma op dat opnieuw getuigt van een rijke en soms vergeten geschiedenis. Ook West-Vlaanderen neemt deel met verschillende activiteiten.
The post Van

Lees meer »

“Op vrijdag zien we dat werkvolk niet meer”: gáán werken doen we met z’n allen massaal op dinsdag en donderdag

Het coronavirus heeft ons kantoorleven veranderd in de ‘di-do-economie’, een woord dat de Nederlanders verzonnen, maar dat wij moeiteloos kunnen overnemen. Ook in België zijn dinsdag en donderdag dé uitverkoren dagen om nog eens naar kantoor te gaan. De andere dagen werken we liever thuis. En dus is het op dinsdag en donderdag extra druk: op de snelweg, op de

Lees meer »