Ierse stewardess die vastzat in Dubai opnieuw thuis: “Kan niet geloven hoe snel het is gegaan”

De Ierse stewardess die vastzat in Dubai, is weer bij haar familie. De vrouw werd in de Verenigde Arabische Emiraten vastgehouden omdat ze ervan verdacht werd “zelfmoord te willen plegen” en “alcohol te drinken”.

 

Meer krantenkoppen in België

Poetin en 30 jaar jongere turnster hebben samen twee zonen: “Ivan (9) en Vladimir (5) leven geïsoleerd in privévilla van president”

Het Russische onderzoeksbureau ‘The Dossier Center’ is erachter gekomen dat president Vladimir Poetin (71) twee jonge zonen heeft met zijn huidige vriendin, de gewezen turnkampioene Alina Kabajeva (41). De twee jongens, de 9-jarige Ivan en zijn 5-jarige broer Vladimir, wonen naar verluidt in afzondering in Poetins privévilla in het westen van Rusland. “Ze zijn altijd omringd door volwassenen en hebben

Lees meer »

Mama van Hannelore (21) richt zich tot haar doodrijder in rechtbank: “Heel teleurgesteld dat hij slachtofferrol aanneemt”

De 42-jarige Wesley D., die studente Hannelore Reyniers (21) vorig jaar onder invloed van heroïne doodreed op een weg waar hij niet mocht rijden, hoopte wat van zijn drie jaar cel af te peuteren, maar botste op een vlijmscherpe uithaal van het parket én de familie van het slachtoffer. “Wij zijn opnieuw teleurgesteld in die man”, zegt de mama van

Lees meer »

Duizenden mensen geëvacueerd voor bosbranden in Californië

Duizenden bewoners in het zuiden van de Amerikaanse staat Californië zijn zondag geëvacueerd voor oprukkende bosbranden. Dat melden Amerikaanse media. Gouverneur Gavin Newsom riep zaterdagavond (lokale tijd) de noodtoestand uit om extra middelen in te zetten in de strijd tegen het vuur.

Lees meer »

Meestappen in het voetspoor van Ensor van Oostende naar Antwerpen

Nu het Ensorjaar zijn focus verlegt van zijn geboortestad naar Antwerpen geeft Oostende op 21 september de fakkel door aan de Scheldestad die het 75-jarig overlijden van deze meester van het licht afrondt met een viertal tentoonstellingen.
The post Meestappen in het voetspoor van Ensor van Oostende naar Antwerpen appeared first on KW.be.

Lees meer »

China met ruime voorsprong grootste voertuigproducent ter wereld

China was vorig jaar met voorsprong ‘s werelds grootste producent van voertuigen en goed voor een op de drie (32 procent) geproduceerde voertuigen. Europa was goed voor 20 procent, Noord-Amerika voor 17 procent en Japan en Zuid-Korea voor 14 procent. Dat blijkt uit cijfers van de Europese autoconstructeurskoepel ACEA.

Lees meer »

Vliegschool Wevelgem viert 100ste verjaardag: “Nog steeds broedkast van talent”

Reeds 100 jaar worden piloten opgeleid op de Wevelgemse luchthaven. De militaire vliegschool werd opgericht in 1924, en Flanders Aviation Society (FAS) nodigt uit om die verjaardag mee te vieren. Op en rond het vliegveld met onder meer een static show van oude en nieuwe toestellen. De publiekstrekker wordt ongetwijfeld Cercle Leopold waar na 40 jaar opnieuw publiek wordt toegelaten.<br

Lees meer »

Audi sluit Brusselse fabriek tot personeel “bereid is normaal aan de slag te gaan”, misnoegde werknemers verzamelen aan hoofdingang

Audi Brussels blijft gesloten tot het personeel "bereid is om weer normaal te werken en auto’s naar de dealers te versturen". Dat zegt Peter D’hoore, de woordvoerder van de autofabriek in Vorst. Volgens de vakbonden zoekt de directie "de directe confrontatie met de werknemers". Een zestigtal medewerkers is intussen samengekomen voor de hoofdingang en blokkeert de Brits Tweedelegerlaan.

Lees meer »

Trump pleit onschuldig aan herziene aanklacht verkiezingsinmenging

Voormalig Amerikaans president Donald Trump heeft onschuldig gepleit in een strafzaak waarin hij wordt beschuldigd van het beïnvloeden van de vorige presidentsverkiezingen. De aanklagers pasten vorige week de aanklacht aan na een uitspraak van het Hooggerechtshof over de onschendbaarheid van Amerikaanse presidenten, schrijft Reuters.

Lees meer »

“Goeie voetballer, die Kevin, maar van handbal kent hij niet veel”: handbalwereld ontzet over uitspraak van De Bruyne

“Van links naar rechts en terug. We speelden te veel handbal”. Dat was het oordeel van Kevin De Bruyne over de slappe eerste helft van de Rode Duivels tegen Israël, vrijdagavond. Een uitspraak die in handbalmiddens op een ijskoude steen viel: “Wie zoiets zegt, kent niets van onze sport. Passief spel, eindeloos heen-en-weer getik zoals je in het voetbal zo

Lees meer »