Eendracht Aalst wil matchen in Heusden-Zolder spelen, maar dat mag niet: “Club moet maximaal 30 kilometer van Aalst blijven”

Eendracht Aalst wil komend seizoen in het stadion van Heusden-Zolder spelen, omdat de club van de stad niet meer in het Pierre Cornelisstadion mag spelen. Maar volgens de regels van Voetbal Vlaanderen moet een club binnen een straal van 30 kilometer blijven. De spelers en fans moeten dus geen 110 kilometer rijden om hun matchen te spelen. Eendracht Aalst moet nu op zoek naar een andere oplossing. 

Meer krantenkoppen in België

Woonzorgcentrum Maria Middelares heeft nieuwe personeelsparking

De medewerkers van het woonzorgcentrum Maria Middelares, centrum voor dagverzorging ‘De Korenaar’ en de kinderopvang ‘Felix’ in Villa Rosa gebruiken sinds maandag 2 september hun nieuwe personeelsparking. Die is bereikbaar via de Vier Seizoenenstraat.
The post Woonzorgcentrum Maria Middelares heeft nieuwe personeelsparking appeared first on KW.be.

Lees meer »

KLJ bracht Luc en Christina samen in Meulebeke

Luc Vanrenterghem en Christina Delmotte vierden hun gouden bruiloft. Het koppel werd samen met hun kinderen, kleinkinderen en familieleden in het kasteel Ter Borcht ontvangen voor de officiële receptie.
The post KLJ bracht Luc en Christina samen in Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze was bang dat die ene look te bloot ging zijn”: stylist van Pauline Slangen onthult geheimen achter haar outfits

“Ik mag alles voorstellen, maar dat betekent niet dat ze overal ‘ja’ op zal zeggen.” Van een glitterende catsuit tot een knaloranje outfit: BV-stylist Jody Van Geert is verantwoordelijk voor de podiumlooks van Pauline Slangen (22). Voor ‘TV Familie’ duikt hij in de kleerkast van Pauline en neemt hij haar outfits onder de loep. We komen ook meer te weten

Lees meer »

Het leven op een palmboom in Dubai: veel luxe, weinig plaats

De villa’s staan er kort tegen elkaar, het verkeer loopt strop, maar wie er woont, straalt een flinke vleug luxe en prestige uit. Het leven op Palm Jumeirah in Dubai heeft voor- en nadelen, zo getuigen twee Vlamingen. Binnenkort komt er nog een tweede ‘palmeiland’ bij, nu de Belgische baggeraar Jan De Nul Palm Jebel Ali mag voltooien.

Lees meer »

“Hier is een half museum verdwenen”: 5 levensgrote beelden van Mechelse kunstenaars gestolen op begraafplaats

Op de stedelijke begraafplaats in Mechelen hebben koper- en bronsdieven 5 levensgrote beelden en tal van andere, kleinere versieringen gestolen. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en de stad Mechelen en de politie bevestigen het nieuws. In totaal zijn zo’n 50 grafzerken beschadigd. Tijdens de geplande rondleidingen langs de kunstwerken op Open Monumentendag komende zondag zal er aandacht zijn voor de

Lees meer »

Elton John in tranen na zien van eigen documentaire ‘Never Too Late’: “Ik wil dat iedereen me herdenkt als een geweldige vader”

In de nieuwe documentaire ‘Elton John: Never Too Late’ vertellen de makers het verhaal van de iconische zanger Elton John (77). Het belicht niet alleen de successen van zijn muzikale carrière, maar geeft ook een inkijk in zijn persoonlijke leven. Wanneer hij de documentaire zelf ziet op het filmfestival in Toronto, raakt hij ontroerd. “Ik wil dat er op mijn

Lees meer »