Fietsster (56) overleden in Schaarbeek nadat ze wordt aangereden door vrachtwagen

In de Kolonel Bourgstraat in Schaarbeek werd deze ochtend een fietsster gegrepen door een vrachtwagen. Het slachtoffer overleefde het ongeval niet. 

Meer krantenkoppen in België

Puur Thee vervolgt haar verhaal bij theespeciaalzaak Pluk in Roeselare: “Ik zocht iemand die net zo gepassioneerd was door thee als ikzelf”

Vanaf 1 juli vind je het assortiment van Puur Thee bij theespeciaalzaak Pluk in Roeselare. Martine De Borger (Puur Thee) en Joke Cappoen (Pluk) leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding tot theesommelier. Toen Martine De Borger een gepassioneerde overnemer zocht voor haar webshop was de rekensom dan ook snel gemaakt. Haar klanten winnen er meteen ook bij, want zij kunnen

Lees meer »

KLJ Ledegem organiseert startdag en viert 95ste verjaardag

Voor KLJ Ledegem zijn het drukke weken. Op vrijdag 13 september organiseert de vereniging ‘s avonds haar startdag. Nieuwe geïnteresseerde leden zijn vanaf 19 uur welkom aan de Sint-Eloois-Winkelstraat om tijdens een leuke activiteit kennis te maken met de werking van de vereniging. Nog geen week later viert KLJ Ledegem haar 95ste verjaardag.
The post KLJ Ledegem organiseert startdag

Lees meer »

Politieverhoren van Joost Klein en cameravrouw na Eurovisiesongfestival deels gepubliceerd: “Hij werd bozer en bozer”

De cameravrouw naar wie Joost Klein een dreigende beweging maakte, zou zich “bang en kwetsbaar” hebben gevoeld tijdens het veelbesproken incident op het Eurovisie Songfestival. Dat stelt de Zweedse krant Aftonbladet op basis van de verslagen van de politieverhoren van Klein en de vrouw. Die verhoren zette de krant maandagavond deels online.

Lees meer »

Rugby RSL officieel van start op site Schiervelde

Zaterdag werd de nieuwe locatie van Rugby RSL officieel geopend. De rugbyclub huist sinds kort op Schiervelde waar één van de voetbalvelden werd omgevormd tot een rugbyterrein met daarbij ook een kantine.
The post Rugby RSL officieel van start op site Schiervelde appeared first on KW.be.

Lees meer »

VV Emelgem-Kachtem (3C) tevreden over transfers

VV Emelgem-Kachtem uit derde provinciale C zag enkele sterkhouders vertrekken of stoppen en ging op zoek naar nieuwe spelers om het seizoen aan te vangen. T1 Geoffrey Barre is tevreden met de nieuwe spelers en de uitstekende voorbereiding.
The post VV Emelgem-Kachtem (3C) tevreden over transfers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijf demonstranten opgepakt bij massaal protest voor vrijlating gijzelaars in Tel Aviv

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »

Eerste editie rommelmarkt rond Sint-Pieterskerk: “Hopelijk zien we veel volk”

Op zondag 15 september wordt er rond de Sint-Pieterskerk voor de eerste keer een rommelmarkt georganiseerd, waarbij de Tieltse horecazaken Stanish en De Kiste de handen in elkaar slaan. “We zijn tevreden als alle plaatsen rond de kerk volzet zijn.”
The post Eerste editie rommelmarkt rond Sint-Pieterskerk: “Hopelijk zien we veel volk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Financieel medewerkster (40) pluimt Vives-Hogeschool voor 93.000 euro: “Problemen door verbouwingen thuis”

Een 40-jarige ex-financieel medewerkster van de Vives Hogeschool in Brugge heeft haar werkgever op vier jaar tijd in totaal 93.618 euro afhandig gemaakt. De vrouw riskeert er 1 jaar cel voor, maar zal wellicht milder gestraft worden. Ze gaf alles toe, en betaalt maandelijks stipt terug. “Ik schaam me enorm. We kwamen thuis in de financiële problemen door een noodzakelijke

Lees meer »