Fietsster (56) overleden in Schaarbeek nadat ze wordt aangereden door vrachtwagen

In de Kolonel Bourgstraat in Schaarbeek werd deze ochtend een fietsster gegrepen door een vrachtwagen. Het slachtoffer overleefde het ongeval niet. 

Meer krantenkoppen in België

Voorwaardelijke celstraf en boete voor eenzame man na exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Zelfs in combi deed hij verder”

Een 50-jarige man uit Oekraïne is door de correctionele rechtbank van Kortrijk veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 6 maanden en een effectieve boete van 800 euro voor exhibitionisme. Tussen de slachtoffers een meisje van 13 jaar en… de agenten die hem naar het commissariaat overbrachten.
The post Voorwaardelijke celstraf en boete voor eenzame man na exhibitionisme aan Vetexsite

Lees meer »

Werken Rijksweg in Izegem maandag van start: omleiding via Kokelarestraat die parkeervrij is gemaakt

De lang verwachte werken aan de Rijksweg starten op maandag 9 september. In een eerste fase wordt gewerkt tussen de rotondes aan Top Interieur en het voetbalstadion aan de kant van de Bosmolens. Die werken zullen afgerond zijn tegen eind november, daarna wordt de noordelijke kant van de weg aangepakt. Het verkeer dat van Roeselare richting Lendelede en Harelbeke wil,

Lees meer »

4 arrestaties in corruptiezaak rond bouwgroep CFE, onder wie vader van ontslagnemend staatssecretaris Alexia Bertrand

Het federaal parket heeft na huiszoekingen in ons land 4 mensen opgepakt die ervan verdacht worden betrokken te zijn bij een corrputiezaak rond bouwgroep CFE. Ook in Frankrijk werden er tegelijkertijd huiszoekingen uitgevoerd. Volgens onze informatie is een van de Belgische gearresteerden Luc Bertrand, topman van CFE en vader van ontslagnemend staatssecretaris Alexia Bertrand.

Lees meer »

“Zij is net als Beyoncé, een koningin”: tweelingzus van rolstoelatlete Léa Bayekula (29) hoopt mee op goud

‘Léa de Belgique’. Zo noemt Léa Bayekula (29) zichzelf op Instagram. “Omdat ik een koningin ben.” Zeker na vanavond mag ze dat luidop zeggen, als ze twee gouden Olympische medailles rond haar nek draagt – gisteren won ze al de 100 meter sprint in Parijs, straks misschien de 400 meter. Maar wie is de rolstoelatlete die advies kreeg van Marieke

Lees meer »

Droomhuis gekocht en tweede kind op komst: hoe gaat het met Laura en Roger, 5 jaar na hun deelname aan ‘Temptation Island’?

Van een bewogen deelname aan ‘Temptation Island’ naar een rustig leven. Vijf jaar na hun deelname aan het beruchte programma staan Roger Osei Bonsu (28) en zijn vriendin Laura Moenaert (27) sterker dan ooit. Ze zijn inmiddels verloofd, verwachten hun tweede kindje en hebben net hun droomwoning gekocht. In dit interview blikken ze terug op hun ‘Temptation’-periode, vertellen hoe het

Lees meer »