Grootste dinosauriër ooit die wordt geveild, is te zien in Frans kasteel

Liefhebbers van dinosauriërs kunnen vanaf zaterdag het bijna volledig originele fossiel van een planteneter van twintig meter lang bezichtigen in een kasteel nabij Parijs. Dit najaar gaat ‘Vulcain’ naar een veiling. Hij is daarmee de grootste dino ooit die wordt geveild. 

Meer krantenkoppen in België

Jonas en Elina verkopen en verhuren hottubs

Tijdelijk een hottub nodig voor een feestje? Op zoek naar een romantische toets voor een knus avondje met je partner? Dankzij The Rolling Hottub rol je gewoon een authentieke hottub je tuin binnen. “Je hebt er geen elektriciteit voor nodig en na iets meer dan een uur kun je in bad!”
The post Jonas en Elina verkopen en verhuren

Lees meer »

“De mensen zijn het zat”: liberale partijleider waarschuwt dat Duitsland controle over migratie is verloren

De liberalen van de FDP zitten bij de deelstaatverkiezingen in Saksen en Thüringen in de hoek waar de klappen vallen en halen de kiesdrempel niet. FDP-leider, Christian Lindner, bekritiseerde het beleid van de gevestigde partijen en waarschuwde dat burgers “op zoek zouden gaan naar een ander systeem” als het huidige migratiebeleid niet op de schop gaat.

Lees meer »

AZ Delta bant alcohol uit bistro en shop: “Lekkere alcoholvrije alternatieven, maar bubbels op materniteit wel nog toegestaan”

Bij AZ Delta (Roeselare-Torhout-Menen) is er voortaan geen alcolhol meer te verkrijgen. Een maatregel die van hogerhand sowieso op 1 april 2025 werd opgelegd, maar bij AZ Delta bant men alcohol dus al zeven maanden eerder. Om de geboorte van een kindje te vieren, is het wel nog toegestaan om een glas te serveren op de materniteit. Het ziekenhuis was

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. ZILVER! Genyn snelt op 100 meter naar zijn tweede medaille, Habsch zesde

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Ook in de avondsessie was het raak. Peter Genyn bezorgde België een zilveren medaille op de 100

Lees meer »

Sterft Mieke in januari zoals beeld uit seizoensfinale doet vermoeden? Actrice Caroline Maes reageert voor het eerst

Sterft de geliefde Mieke Van den Bossche begin januari in ‘Familie’? Dat is de vraag die veel kijkers van de reeks bezighoudt na het zien van de ‘flash forward’ in de seizoensfinale. Daarin lijkt het alsof Mieke het leven laat op haar eigen trouw, met gangster Joris Nuyens. Die laatste vermoordde Miekes zus Leen eerder al op gruwelijke wijze, en

Lees meer »

In het spoor van vader Daniël

Voor het eerst is het bij Matthias Vanhessche echt menens. De zoon van politieke gigant (36 jaar lokale politiek) en oud-burgemeester Daniël Vanhessche staat op plaats tien bij de verruimingslijst van CD&V+. Is er een nieuwe politieke spelverdeler in de maak?
The post In het spoor van vader Daniël appeared first on KW.be.

Lees meer »