Bracht Johnny Depp een bezoekje aan Plopsaland? Virale foto van lookalike doet wenkbrauwen fronsen

Werd Johnny Depp (61) in Plopsaland De Panne gespot? Daar lijkt het wel op, of toch zeker iemand die veel weg heeft van de Amerikaanse acteur. Wie woensdag een bezoekje bracht aan het pretpark kon de lookalike er zien zitten aan een picknicktafel. 

Meer krantenkoppen in België

Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt”

Dressuuramazone Manon Claeys uit Maldegem is zaterdag op de Paralympische Spelen op de zesde plaats geëindigd in de freestylecompetitie (graad IV). Ze was achteraf tevreden over haar proef, maar had gehoopt op een hogere score.
The post Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De oorlog winnen lijkt almaar onwaarschijnlijker”: is regeringshervorming van Zelensky een wanhoopspoging?

Oekraïens president Volodimir Zelensky herschikt zijn regering, naar eigen zeggen “met het oog op het verderzetten van de oorlog in de herfst.” Vier ministers hebben hun ontslag al ingediend bij het parlement. Wat drijft Zelensky daarbij? En zal die herschikking de oorlog in de gewenste plooi leggen? Professor internationale politiek (UAntwerpen) Tom Sauer: “Dit is een wanhoopspoging, het wordt hoog

Lees meer »

Action painting in Galerie Blomme

De tentoonstellingen in Galerie Blomme gaan in september van start met de komst van stadsgenoot Eddy Vandenberghe. “Ik ga niet alleen mijn jongste werken tonen, maar ook ter plaatse zelf schilderen in de ware betekenis van action painting dus.”
The post Action painting in Galerie Blomme appeared first on KW.be.

Lees meer »

Met 6 in de auto, met te hoge snelheid en dronken: parket vraagt celstraf van 18 maanden tegen man die dodelijk ongeval veroorzaakte in Koningshooikt

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een celstraf van 18 maanden gevorderd tegen de man die 2 jaar geleden een zwaar ongeval veroorzaakte in Koningshooikt. Daarbovenop vraagt het OM een rijverbod van 5 jaar, een alcoholslot van 2 jaar en een boete van 1.000 euro. Bij het ongeval kwamen 2 inzittenden om het leven. De broer van de bestuurder, die ook

Lees meer »

Volle lijst voor Trots Op Torhout: “We trekken met een frisse wind naar de verkiezingen”

De nieuwe, onafhankelijke partij Trots Op Torhout trekt met een volledige lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen. De resterende vier plaatsen zijn ingevuld door Axelle Vandenberghe (24), Els Rogiers (48), Jürgen Naeyaert (42) en Linda Sabbe (55). Laatstgenoemde is de uitbaatster van café Au Pavillon.
The post Volle lijst voor Trots Op Torhout: “We trekken met een frisse wind naar de

Lees meer »

Na pauze van twee jaar: Justin Bieber werkt weer aan nieuwe muziek

In 2022 moest Justin Bieber plotseling op de rem trappen door een gezichtsverlamming. Wat begon als een korte pauze, groeide uiteindelijk uit tot een onderbreking van twee jaar – deels omdat hij ook vader werd. Maar de popster is terug van weggeweest en duikt nu weer de studio in om nieuwe muziek te maken.

Lees meer »

Politie Hageland kan voortaan ook kleine diefstallen meteen beboeten

Daders van kleine winkel- of fietsdiefstallen krijgen in het Hageland voortaan een geldboete die ze meteen moeten betalen. Agenten kunnen zo’n ‘Onmiddellijke Minnelijke Schikking’ (OMS) al uitschrijven bij festivals of fuiven als jongeren bijvoorbeeld drugs op zak hebben. Dat wordt nu uitgebreid naar andere kleine misdrijven.

Lees meer »