Klopjacht nadat ‘menselijke resten’ gevonden worden in koffers op brug in Bristol

Britse speurders houden een klopjacht op een man na de vondst van twee koffers met daarin vermoedelijk menselijke resten op een hangbrug in Bristol.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ze was bang dat die ene look te bloot ging zijn”: stylist van Pauline Slangen onthult geheimen achter haar outfits

“Ik mag alles voorstellen, maar dat betekent niet dat ze overal ‘ja’ op zal zeggen.” Van een glitterende catsuit tot een knaloranje outfit: BV-stylist Jody Van Geert is verantwoordelijk voor de podiumlooks van Pauline Slangen (22). Voor ‘TV Familie’ duikt hij in de kleerkast van Pauline en neemt hij haar outfits onder de loep. We komen ook meer te weten

Lees meer »

Wielertoerist (23) gewond na aanrijding door auto in Torhout

Een 23-jarige wielertoerist uit Brugge liep woensdagavond een zwaar beenletsel op na een aanrijding op een kruispunt in Torhout. De man werd aangereden door een personenwagen en belandde op straat.
The post Wielertoerist (23) gewond na aanrijding door auto in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Op bezoek in Koningshooikt, een dorp in twee kampen na dramatisch ongeval: “Ik moet me inhouden als ik hem op straat zie”

In Koningshooikt is er een voor en een na. Vóór dat dodelijke ongeval in september 2022 op de terugweg van een trouwfeest, toen slachtoffers Joyce en Wim en hun dronken chauffeur L.W. deel uitmaakten van één grote vriendenbende. En erna, waarbij de nabestaanden en de dader elkaar dagelijks kruisen in het kleine dorp. “Eerlijk? Ik moet me telkens inhouden wanneer

Lees meer »

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt toeristentaks

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt de belasting die de meeste toeristen moeten betalen om het land te bezoeken. Dat heeft de regering dinsdag aangekondigd. Vanaf oktober zullen toeristen 100 Nieuw-Zeelandse dollar betalen (ongeveer 56 euro) in plaats van 35.

Lees meer »

Mieke en Wesley zijn nieuwe uitbaters van bekende feestzaal Levet Scone: “We geloven erg in deze plek”

Mieke Therry en Wesley Vandewynckele zijn de nieuwe eigenaars van Levet Scone. Zij baten sinds 1 september de feestzaal aan de Iepersestraat in Moorslede uit. “Het zou erg jammer zijn mocht er geen leven meer zijn op deze erg bekende plek bij vele Moorsledenaars.”
The post Mieke en Wesley zijn nieuwe uitbaters van bekende feestzaal Levet Scone: “We geloven

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De school is nu een weekje gestart, maar hier en daar is het nog wat zoeken naar een evenwicht. Ook in kleuterschool De Wetstraat.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »