Voertuig crasht met hoge snelheid tegen boom en belandt op dak: bestuurder zwaargewond afgevoerd

In Humbeek is een bestuurder donderdagmiddag met zijn voertuig op spectaculaire wijze gecrasht. Hij verloor tegen hoge snelheid de controle over het stuur, raakte een boom en belandde op zijn dak in een aardappelveld. De man werd door de brandweer bevrijd uit het wrak en zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

Meer krantenkoppen in België

In de manosphere van Tiktok: waarom kijken jongens naar misogyne filmpjes?

Even scrollen op Tiktok en een jongen komt in de manosphere terecht. De Standaard creëerde fictieve accounts en zag hoe de levenslessen van Andrew Tate en consorten in overvloed te vinden zijn. Lessen die vaak bijzonder vrouwonvriendelijk zijn. “Je kunt eerst blut en dan rijk zijn, maar je kunt niet eerst een hoer en dan iemands vrouw zijn.”

Lees meer »

Sterrenzaak drie jaar na opening al volledig in het nieuw: “Die opmerking over een refter bleef hangen”

Restaurant Nebo op het Panamarenkoplein op Nieuw Zuid in Antwerpen heeft binnenin een metamorfose ondergaan. In een recordtijd van amper drie weken ging het hele interieur op de schop. Chef Dimitri de Koninck (37) en Michelle Gielens (31) ontvingen in de eerste week van september de eerste gasten. “Wanneer we over onze plannen vertelden, vroegen negen op de tien mensen

Lees meer »

Onweer met veel neerslag en bliksem trekt over ons land: weggewaaide dakpannen in Glabbeek en kerkklokken slaan op hol in Boom na vermoedelijke blikseminslag

Een flink onweer trok vanavond over ons land. In Vlaanderen was er op veel plaatsen sprake van bliksem, felle regen en hagel. In Glabbeek waaiden enkele dakpannen van een woning en in Boom werd de kerktoren naar verluidt getroffen door de bliksem, waardoor de klokken een tijdlang onophoudelijk bleven luiden. In Wallonië staan dan weer verschillende wegen blank en zijn

Lees meer »

K3 vertrekt voor 5 weken naar Malta voor filmopnames: “Het voelt een beetje dubbel, dat geef ik eerlijk toe”

Dinsdagavond zijn Hanne, Marthe en Julia vanaf vliegveld Brussel Zaventem vertrokken naar Malta voor de opnames van ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’. Op het idyllische eiland zullen de drie K3-zangeressen en de andere castleden de hele maand september verblijven om de mooiste filmbeelden te maken. Reporter Jarne polst naar de zenuwen, vlak voor ze het vliegtuig opstapten. Bekijk

Lees meer »

Veurne La Fête sluit zomer in stijl af op Grote Markt

De zomer afsluiten deed Veurne opnieuw in stijl op vrijdagavond 6 september met Belgische toppers als belangrijkste ingrediënten en op de Grote Markt als unieke locatie.
The post Veurne La Fête sluit zomer in stijl af op Grote Markt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een op drie werknemers gebruikt elke dag AI, maar Miet (50) dreigt haar werk te verliezen: “Alleen nog saaie en slecht betaalde klussen”

Het is een cijfer om van achterover te vallen: één op de drie werknemers gebruikt elke dag artificiële intelligentie (AI) in zijn job. Prof. Techniekfilosofie Lode Lauwaert legt uit hoe bedrijven AI zien als opvolger van de lopende band. Slachtoffers vallen er nu al. Zo ziet Miet Ooms (50) uit Herk-de-Stad hoe AI haar vertaalwerk dreigt weg te nemen.

Lees meer »

Ook deze Vlamingen koken op z’n Van Looy’s: “Erik warmt zijn Zwan-worstjes nog op, ik eet ze koud”

Dat Slimste Mens-presentator Erik Van Looy (62) geen keukenprins is, werd deze week bewezen in ‘Komen Eten’. Bloednerveus werd hij bij de gedachte dat er eieren moesten gekookt worden, hij was dan ook blij als een kind dat hij zijn gasten warme tv-worstjes in eigen nat kon voorschotelen. Maar Erik is lang niet de enige keukenklungel. Steven (41), Kenneth (80)

Lees meer »

Skischool Mont Blanc opent de deuren op nieuwe locatie: “Blij dat we in het Roeselaarse kunnen blijven”

Ruben Bracke opent maandag voor het eerst de deuren van Skischool Mont Blanc langs de Armoedestraat in Roeselare. De 34-jarige Oostrozebekenaar zet het werk van zijn vader Wim, die de voorbije jaren Skischool Mont Blanc langs de Stationsdreef runde, verder. “Hier kan jong en oud zich volop voorbereiden op een skivakantie.”
The post Skischool Mont Blanc opent de deuren

Lees meer »