Vijfde editie van Feest Mondiaal in Oostkamp

Zondag 14 juli vanaf 14 uur organiseert de Mondiale Raad van Oostkamp de vijfde editie van zijn Feest Mondiaal.

Met muziek van DJ Laarmans, veel animatie waaronder Japanse bondans, Guinees circus Amoukanama maar ook gerechtjes uit de wereldkeuken, springkastelen, een opblaasbaar voetbalveld, infostands van mondiale verenigingen en organisaties brengen ze een feest voor iedereen. De klemtoon ligt op ontmoeting, aandacht voor mondiale thema’s en een leuke sfeer. Dit jaar wordt het feest overgoten met een Afrikaans sausje, naar aanleiding van de stedenband die Oostkamp eind 2023 aanging met de gemeente Comé. Het feest vindt plaats op het evenementenplein achter Oostcampus in de Siemenslaan 1 in Oostkamp.

The post Vijfde editie van Feest Mondiaal in Oostkamp is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vier doden en dertig gewonden bij schietpartij in Amerikaanse school

Bij een schietpartij op een middelbare school in de Amerikaanse staat Georgia zijn meerdere mensen neergeschoten. Zo berichten Amerikaanse media. Volgens nieuwszender MSNBC zijn zeker vier mensen om het leven gebracht en ongeveer dertig mensen gewond geraakt. De school heeft zo’n 1.932 leerlingen. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Er werd één verdachte opgepakt, volgens een verklaring van het Barrow

Lees meer »

Jozef en Jacqueline zwaaien met goud

Op 2 augustus 1974 beloofden Jozef Dierckx (73) en Jacqueline De Ridder (72) elkaar eeuwige trouw. Het koppel werd dan ook ontvangen op het stadhuis voor de viering van hun gouden huwelijksverjaardag. Daar werden ze in de bloemetjes gezet. Dat hun liefde voor elkaar niet bekoeld is, was er dan ook aan te zien. Jozef
The post Jozef en

Lees meer »

Team 8600 met negen nieuwe kandidaten naar gemeenteraadsverkiezingen

Van de 25 kandidaten waarmee Team 8600 op 13 oktober naar de Diksmuidse kiezer trekt, zitten negen nieuwelingen. Dat blijkt uit de lijst die dinsdag werd voorgesteld in de IJzerboomgaard in Diksmuide. Burgemeester Lies Laridon trekt de lijst. De jongste kandidaat is 19.
The post Team 8600 met negen nieuwe kandidaten naar gemeenteraadsverkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Appartement onbewoonbaar na keukenbrand in Westkapelle

Maandagavond rond 23 uur is brand uitgebroken in de keuken van een appartement in de Westkapellestraat in Westkapelle bij Knokke-Heist. De schade in de keuken is groot waardoor het appartement onbewoonbaar is.
The post Appartement onbewoonbaar na keukenbrand in Westkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »