Campenaerts over het gelukshormoon – zoontje Gustaaf – dat hem vleugels geeft: “Anderhalf uur voor tijdrit nog een pamper ververst”

Hij en zijn ploeg Lotto Dstny wonnen nog geen rit, maar geen enkele renner rijdt met een bredere lach en grotere pretogen rond in het Tour-peloton dan Victor Campenaerts. “Ik koers met vleugels, Gustaaf geeft mij een gelukshormoon.” 

Meer krantenkoppen in België

Verdediging van ‘Eveline’ gaat in beroep tegen beslissing tot publiek proces: “In belang van elke partij om schade niet nog groter maken”

De man die zich uitgaf als ‘Eveline’ en andere vrouwen om naaktfoto’s en filmpjes van onder meer BV’s te bemachtigen, gaat in beroep tegen de beslissing van de Gentse correctionele rechtbank om de zaak niet achter gesloten deuren te behandelen. Dat bevestigen zijn advocaat Wahib El Hayouni en het parket Oost-Vlaanderen.

Lees meer »

Vijfde buurtfeest bij de bewoners van De Paulientjes

De bewoners van residentie De Paulientjes in de Ieperstraat in Menen verzamelden zich op zaterdag 31 augustus voor een heus buurtfeest. Al voor de vijfde maal schoven een 40-tal buren aan één lange feesttafel aan voor een verfrissend drankje en lekkere gevulde broodjes. Bewoner Gerard Egels, een van de bezielers van het feest, was zeer
The post Vijfde buurtfeest

Lees meer »

Huiswerkbegeleiding Torhout is een zelfstandige vzw

Ook dit schooljaar kunnen kinderen vanaf de derde kleuterklas tot en met het zesde leerjaar van de basisschool op doorverwijzing en na een intake terecht bij de vrijwilligers van Huiswerkbegeleiding Torhout.
The post Huiswerkbegeleiding Torhout is een zelfstandige vzw appeared first on KW.be.

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge: “Als dit een ‘inside job’ is, dan is het een regelrechte schande”

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.
The post 24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge:

Lees meer »