The Voice-finalist Lucas beleeft vuurdoop voor eigen publiek in ‘zijn’ Oostkamp

Lucas Geldof (17) uit Oostkamp, finalist van The Voice, stond voor het eerst sinds zijn televisieavontuur op het podium in zijn thuisgemeente. Hij was de openingsact van de Afterwork Party op het evenementenplein in Oostkamp.

Voor Lucas Geldof was het geplande optreden op het evenementen plein in Oostkamp een mooie opportuniteit om zijn muzikale talenten live te brengen. Het was zijn eerste optreden, maar van eventuele zenuwachtigheid was weinig te merken.

“Hier is de druk van The Voice niet aanwezig, er is ook geen tv-crew. Enkel de band en een ruim publiek vanuit mijn woonplaats Oostkamp zijn present. Maar we zijn ook goed voorbereid, dus ik kan met een gerust hart op het podium staan.”

“Dit optreden maakt het voor mij wat speciaal, want ik krijg de kans om als beginnende artiest meteen al op een groot podium op te treden voor mensen uit mijn directe omgeving, maar ook voor de inwoners van Oostkamp”, aldus Lucas.

Carrière

Voor dit optreden was een gelegenheidsband samengesteld bestaande uit zijn papa Koen Geldof die nog eens vol overtuiging aan de drum zat, Jonathan Veriel, Lucas Rigauts en Peter Steyaert. “Toen we de vraag kregen voor dit optreden, zo kort na de finale van The Voice, was het toch wel snel schakelen en afspraken maken om deze band samen te stellen, te repeteren en een optreden van een uur samen te stellen. Ik heb natuurlijk ook liedjes gezongen die te zien waren in The Voice, maar ook het lied dat ik in de finale zou brengen.”

Voor Lucas betekent dit optreden het begin van zijn verdere carrière. Naast zijn studies is hij van plan om te blijven zingen. Hij is ondertussen begonnen met het schrijven van eigen nummers en hij hoopt dit najaar een eerste eigen single uit te brengen. “Je kan als artiest niet blijven teren op covers, ik ben er mij van bewust dat ik met eigen nummers nog veel meer mensen kan aanspreken en daardoor mijn zangcarrière een bijkomende boost kan geven, maar dat is voorlopig toekomstmuziek. Ik blijf wel audities doen en we zien wel waar het eindigt”, besluit Lucas.

Wie Lucas wil boeken, kan contact opnemen met Vera Lenaerts via 0483 41 02 42.

The post The Voice-finalist Lucas beleeft vuurdoop voor eigen publiek in ‘zijn’ Oostkamp is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Snelheidsduivel knalt met andermans Porsche op BMW in zone 30 in Zemst: bestuurder vlucht te voet en laat drie gewonden achter

In de Armstraat in Zemst zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Een Porsche Cayenne knalde er op een BMW. De bestuurder van de Porsche negeerde daarbij de voorrang van rechts. Hij vluchtte vervolgens te voet weg. Opvallend: volgens twee passagiers leerden ze de bestuurder kennen op het festival Voodoo Village.

Lees meer »

Zetus maakt werk van betaalbaar wonen in Blankenberge

Woonmaatschappij Zetus renoveerde recent twee woningen in het Boezingepad en brengt deze nu opnieuw in verhuur. De maatschappij komt zo tegemoet aan de nood aan betaalbare huisvesting. “De gerenoveerde woningen voldoen aan alle hedendaagse eisen inzake isolatie, technieken en comfort”, zegt covoorzitter Philip Konings.
The post Zetus maakt werk van betaalbaar wonen in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tessa Wullaert verkozen tot Speelster van het Jaar in Eredivisie

Tessa Wullaert is maandag verkozen tot de beste speelster van het voorbije seizoen in de Nederlandse Eredivisie. De 31-jarige Red Flame, die deze zomer Fortuna Sittard voor het Italiaanse Inter Milaan verliet, kreeg de voorkeur op Caitlin Dijkstra (FC Twente), Chasity Grant (Ajax), Romée Leuchter (Ajax) en Joëlle Smits (PSV).
The post Tessa Wullaert verkozen tot Speelster van het

Lees meer »

Politiekorps kijkt naar elkaar nadat 24.000 euro uit politiekluis is gestolen: “Alles wijst op inside job”

Wanneer de boekhouder terugkeert uit ziekteverlof, blijkt er 24.000 gestolen te zijn uit de politiekluis van de Brugse scheepvaartpolitie. Wie is de dader? Op die vraag proberen de Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge een antwoord te vinden. En daarvoor wordt vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemannen en -vrouwen die er werken gekeken.

Lees meer »

Lokale weerman Tometeo voorspelt droog weer voor Izegem Koers (maar wellicht neerslag tijdens de afterparty)

Een voorspelling over de uitslag van de wielerwedstrijd doet hij niet, maar de lokale weerman Tometeo (Tom Dutoit) ziet op zijn weerkaarten dat het peloton vandaag geen regen over zich heen zal krijgen. Voor de afterparty, ook niet onbelangrijk voor de vele wielerfans en andere leutezoekers, zal het wellicht niet droog blijven. Maar dat zal niet beletten dat vele duizenden

Lees meer »

Een jaar na het pijnlijke verlies van viervoeter Vili, verwelkomt Kathleen Aerts nieuwe hond: “Bitterzoet gevoel”

Een jaar nadat ze met veel verdriet afscheid moesten nemen van hun geliefde hond Vili, verwelkomen Kathleen Aerts (46) en haar gezin een nieuw gezinslid: Zola. “De leegte die Vili achterliet was enorm. Maar het universum had iets moois voor ons in petto: het heeft Zola naar ons gestuurd”, schrijft Kathleen op Instagram, terwijl ze enkele schattige foto’s van hun

Lees meer »