IN BEELD – Zomershow met Davy Gilles, Suzy Mareel en Herbert Verhaeghe in Loods Willem Hubrecht in Merkem

Op een zonnige woensdag mochten Filiep Maeckelbergh en zijn team van het Feestcomité heel wat mensen verwelkomen op de ‘zomershow’ in de Loods Willem Hubrecht in Merkem.

De zaal zat vol en iedereen kreeg bij aanvang koffie met cake, gevolgd door ook een verfrissend ijsje. Suzy Marreel uit Oostrozebeke mocht de muzikale namiddag openen, gevolgd door Davy Gilles, jawel dé Davy bekend van ‘Sasha & Davy’ én ook van ‘De Romeo’s’. Herbert Verhaeghe uit Kuurne sloot het muzikale gedeelte af. Zelfs zijn mama mocht meezingen. Geert stond in voor klank en licht. De opbrengst gaat – zoals gewoonlijk – naar de Septemberkermis. (PADI – foto’s Paulette)

The post IN BEELD – Zomershow met Davy Gilles, Suzy Mareel en Herbert Verhaeghe in Loods Willem Hubrecht in Merkem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Maak plaats Duitsland, de toekomst van de auto is ‘made in China’: “De Chinezen hebben een voorsprong van jaren opgebouwd”

Deutsche Gründlichkeit. Het was jarenlang het antwoord van automobilisten uit binnen- en buitenland die voor de aankoop van een nieuwe auto niet verder keken dan de lokale verdeler van Audi, BMW, Volkswagen of Mercedes. Dat gold ook voor China. Al zijn ze daar in eigen land geëvolueerd van grote afnemer naar overnemer van de markt. Een voorbode voor hier bij

Lees meer »

In Poltava, waar Russische raketten voor een bloedbad zorgden: “Iedereen kent wel iemand die getroffen is door dit drama”

Dinsdagochtend werd de Oekraïense stad Poltava, op slechts 110 kilometer van de Russische grens, opgeschrikt door een verwoestende raketaanval. Twee ballistische raketten, afgevuurd vanuit Rusland, troffen de militaire school in het hart van de stad. De balans is loodzwaar: 51 doden en 235 anderen raakten gewond. “Ik ging door de hel.”

Lees meer »

Nieuwe waarschuwing bij bier en wijn nog te soft volgens experts en minister: “Alcohol is gewoonweg niet gezond”

Ontslagnemend minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) en experts nemen geen genoegen met “Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid”, de onlangs aangepaste slogan bij alcoholreclame. Dat melden de kranten van Mediahuis. De slogan zou volgens hen niet ver genoeg gaan én misleidend zijn. “We mogen de mensen geen blaasjes wijsmaken”, klinkt het.

Lees meer »

Twee doden en gewonden bij schietpartij in Amerikaanse school

Bij een schietpartij op een middelbare school in de Amerikaanse staat Georgia zijn meerdere mensen neergeschoten. Zo berichten Amerikaanse media. Volgens nieuwszender MSNBC zijn zeker twee mensen om het leven gebracht en vier mensen gewond geraakt. De school heeft zo’n 1.932 leerlingen. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Er werd één verdachte opgepakt, volgens een verklaring van het Barrow County

Lees meer »