“Afspraak straks in het échte hooggebergte”: Pogacar laat zich ondanks mentaal tikje geen twijfels aanpraten

Knappe ritzege voor Jonas Vingegaard, vond ook Tadej Pogacar. Maar dat de Deen hem een mentaal tikje verkocht? Neen, zo zag hij het niet. “Het verschil tussen ons was zeer miniem. Wat aangeeft dat Jonas écht wel zijn topvorm beet heeft.” Lees: bij Visma-Lease a Bike mogen ze stilaan stoppen met mist spuien. 

Meer krantenkoppen in België

“We hebben hier een gezonde werking”: Hans Ocket staat aan het roer van Tievolley Tielt

Twee jaar geleden werd Hans Ocket de nieuwe voorzitter van volleybalclub Tievolley in Tielt. Intussen kan de voorzitter al terugblikken op heel wat fijne momenten met een goede bestuursploeg. “We werken hier met onze eigen opgeleide jeugd.”
The post “We hebben hier een gezonde werking”: Hans Ocket staat aan het roer van Tievolley Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Roeselarenaar krijgt vier jaar cel voor messteken aan inmiddels overleden partner

Een zoveelste ruzie tussen een koppel op een appartement in Roeselare ontaardde in een steekpartij. Een 70-jarige vrouw overleefde maar op het nippertje. Haar partner kreeg daarvoor van de rechter een celstraf van vier jaar voor poging doodslag. De helft van de straf is voorwaardelijk, als hij zich aan enkele voorwaarden houdt. Aan het slachtoffer moet hij ruim 6.000 euro

Lees meer »

LIVESTREAM. Pakt Remco Evenepoel z’n eerste ritzege? – Kijk als HLN-abonnee naar de Ronde van Groot-Brittannië!

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »